GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλικιωμένοι κλέβουν καταστήματα

Αυξήθηκε ο αριθμός ατόμων, άνω των 70 ετών, που συλλαμβάνονται να κλέβουν σε καταστήματα, στην Αυστραλία. Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχε...

Ηλικιωμένοι κλέβουν καταστήματα

Αυξήθηκε ο αριθμός ατόμων, άνω των 70 ετών, που συλλαμβάνονται να κλέβουν σε καταστήματα, στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο αριθμός των ατόμων ηλικίας άνω των 60 ετών που κατηγορούνται για κλοπές σε διάφορα καταστήματα της Μελβούρνης αυξήθηκε κατά 20% τον τελευταίο χρόνο, ενώ η αύξηση του αριθμού των ηλικιωμένων άνω των 80 ετών, αυξήθηκε κατά 29%!

Παρ' όλα αυτά, στην κορυφή της λίστας παραμένουν τα άτομα νεαρής ηλικίας, αφού ένας στους πέντε κλέφτες που πιάνονται (δηλαδή, 3.064 συνολικά) είναι μεταξύ 15 και 19 ετών, ενώ 1000 από αυτούς είναι μεταξύ 10 και 15 ετών.

Οι κλοπές αυτές είναι η μεγαλύτερη πληγή για τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Συμβουλίου Ηλικιωμένων, Ian Yates, μεγάλος αριθμός ηλικιωμένων κλέβουν λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ενώ άλλοι κλέβουν λόγω συνήθειας και ορισμένοι λόγω άνοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση