GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: «Δεν θα συνεργασθούμε με κανένα κόμμα της συγκυβέρνησης»

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα συνεργασθούν με κανένα κόμμα της συγκυβέρνησης δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, σ...


Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα συνεργασθούν με κανένα κόμμα της συγκυβέρνησης δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη Τύπου στο Ηράκλειο, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη.
Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά για τις «απειλές που ο πρωθυπουργός ρίχνει για την πιθανή έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη, κάτι που είναι εντελώς πρωτάκουστο», λέγοντας πως «είναι θλιβερό να απειλεί πρωθυπουργός της χώρας τους πολίτες με πιθανή έξοδο της χώρας από τη ζώνη του ευρώ».
Τόνισε δε ότι οι ΑνΕλ, σε καμία περίπτωση, δεν είναι υπέρ της εξόδου από το ευρώ, για το χρέος εξέφρασε την πεποίθηση ότι «με μια μεγάλη κυβερνητική συμμαχία μπορούμε να απαιτήσουμε την ελάφρυνση του χρέους και με μονομερείς ενέργειες», ενώ αναφερόμενος στα όσα λέγονται για μια πιθανή έξοδο από το ευρώ, είπε: «Λέω ξεκάθαρα στους Έλληνες ότι κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει από το ευρώ».
Απαντώντας σε ερώτηση τι στάση θα κρατήσει το κόμμα του αν η επομένη των εκλογών βρει νικητή το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι «σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ, θα υπάρξουν κόκκινες γραμμές» και πως «σε περίπτωση που προσπαθήσουν να αγγίξουν εθνικά θέματα ή θέματα που έχουν να κάνουν με την Ορθοδοξία, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ρίξουν την κυβέρνηση».
«Μπορούμε, όμως –θεωρώ-, όλοι οι Έλληνας να ενωθούμε, να αφήσαμε τα παλιά στο πλάι, να διασφαλίσαμε τις κόκκινες γραμμές μας και ο καθένας με σεβασμό στις θέσεις του άλλου να συνυπάρξουμε», προσέθεσε και επισήμανε ότι «θα επιδιώξουμε και θέλουμε κυβέρνηση εθνικής ενότητας».
Από τα βέλη του προέδρου των ΑνΕλ δεν ξέφυγε ούτε το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, ούτε το Ποτάμι, ούτε και το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη, λέγοντας πως «σε κυβέρνηση με το Ποτάμι δεν θα συμμετέχουμε» και ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα συνεργασθούν με κανένα κόμμα της συγκυβέρνησης και των μνημονίων.
Ο κ. Καμμένος ανέφερε, επίσης, ότι παρά τις απειλές και τις αποστασίες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έριξαν την κυβέρνηση και αύριο θα είναι ρυθμιστές και εγγυητές λέγοντας ότι «μαζί μας θα είναι και άλλα κινήματα», επανέλαβε ότι κανένα σπίτι δεν θα φθάσει στα χέρια τραπεζίτη, υπογραμμίζοντας ότι η πρώτη κατοικία θα προστατευτεί, ενώ αναφέρθηκε και σε τοπικά θέματα, που αφορούν τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους πληγέντες από την πρόσφατη κακοκαιρία.
Τέλος, έκανε λόγο για προτεραιότητα της Κρήτης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αναφέρθηκε στη στελέχωση τού ψηφοδελτίου του κόμματος στον νομό Ηρακλείου από τον μέχρι σήμερα βουλευτή Κώστα Δαμοβολίτη και από άτομα του αντιδικτατορικού αγώνα, και είπε ότι θα κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία στο Ηράκλειο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

3 σχόλια

  1. ΑΝΕΛ ΔΑΓΚΩΤΟ

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελάχιστος μισθός στη Γερμανία 1.473 ευρώ to 2015

    Ελπίζω, φίλε Νεοέλληνα, να πήγες να εισπράξεις το κατώτατο μισθό σου 500 ευρώ, για να πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορίας και τους φόρους ( ΕΝΦΙΑ, κλπ ) και τα ληξιπρόθεσμα χρέη σου, ώστε να μπορέσεις να πας στη κάλπη να ψηφίσεις ξανά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και το κόμμα του ΓΑΠ ( όλοι τους έχουν καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ) που βοηθάνε την ευημερία του γερμανικού λαού.

    Φυσικά για το οικονομικό σου χάλι ξέρεις ποιοι φταίνε, ; Ο Σύριζα και ο Καμμένος που κυβερνούσαν από το 1975 και μετά. Όχι, δεν φταίνε τα πολιτικά τζάκια και η οικογενειοκρατία, αλλά εσύ φίλε Νεοέλληνα που δεν βοηθάς τους έντιμους πολιτικούς που προσπαθούν να σώσουν την Ελλάδα από τη χρεοκοπία ( στην οποία οι ίδιοι την οδήγησαν ! ).

    Σκύψε, λοιπόν, το κεφάλι στα "τρομοκρατικά" δελτία ειδήσεων των αγνών καναλιών, αγνών ανθρώπων που δεν ενδιαφέρονται για τα συμφέροντά σου, αλλά για σένα τον άνεργο και τον νεόπτωχο !

    Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι αυτοί που σπέρνουν ειδήσεις "πανικού" δεν έχουν να κερδίσουν κάτι ( πχ κρατικές θέσεις, ανέλιξη στον κρατικό μηχανισμό με υψηλούς μισθούς ) ! Όχι, είναι απλοί, αγνοί, άδολοι συμπατριώτες μας που νοιάζονται για εμάς, όχι για τον εαυτούλη τους. Αλλά εσύ δεν το καταλαβαίνεις ακόμα. Άλλες 26 μέρες πλύσης εγκεφάλου, κατατρομοκράτησης, επειδή πιστεύουν ότι εσύ και εγώ είμαι άβουλα πλάσματα, χειραγωγημένα, ισόβιες δικές τους μαριονέτες.

    Το ερώτημα είναι πόσο αντέχεις, εγώ, εσύ και τα παιδιά μας να είμαστε ραγιάδες τέτοιων ανθρώπων ( ανιδιοτελών, βεβαίως,βεβαίως )...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαχανοκηποs ''το μεγαλο καροτο''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση