GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έχουμε ένα αρκετά ποιοτικό ρόστερ»

Ο Σάββας Παντελίδης παραδέχθηκε τον προβληματισμό των παικτών του στο Λεβαδειακό όταν δέχθηκαν το γκολ από τον Αστέρα Τρίπολ...

Ο Σάββας Παντελίδης παραδέχθηκε τον προβληματισμό των παικτών του στο Λεβαδειακό όταν δέχθηκαν το γκολ από τον Αστέρα Τρίπολης .

«Για λίγα λεπτά ήμασταν σαστισμένοι. Όταν έχεις λίγους βαθμούς και ξεκινά το ματς και χωρίς φάση δέχεται γκολ είναι λογικό. Ευτυχώς αλλά πολύ γρήγορα, ίσως γιατί ήμασταν εμείς σε καλή κατάσταση και ο Αστέρας όχι, φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας της Λειβαδιάς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και συνέχισε σχολιάζοντας για τον Μάντζιο:

«Η ικανότητά του είναι μεγάλη. Ο παίκτης που κάνει το δύσκολο να φαίνεται εύκολο», ανέφερε και συνέχισε:

«Έχουμε ένα ρόστερ ποιοτικότερο συγκριτικά με τις άλλες χρονιές. Αλλά και παίκτες από πολλές χώρες κάτι που είναι πρόβλημα για τη προπονήσεις. Είναι σημαντικά για εμάς τα επόμενα παιχνίδια», τόνισε και κατέληξε υποστηρίζοντας για την στήριξη που έχει από τον μεγάλο αφεντικό του Λεβαδειακού.

«Η στήριξη του κυρίου Κομπότη δείχνεται έμπρακτα. Ο πρόεδρος ήταν εκεί. Και μου πέρασε αυτό που περνάω εγώ στους παίκτες. Στις πρώτες αγωνιστικές είχαμε δύο βαθμούς αλλά ένιωθα την στήριξη», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση