GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΟΜΟΣ σε πτήση: Άντρας απειλούσε ότι θα ενεργοποιήσει βόμβα σε αεροπλάνο

Άνδρας που δήλωσε ότι είναι σλοβενικής υπηκοότητας απείλησε ότι θα ενεργοποιήσει βόμβα σε αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση από τη ...



Άνδρας που δήλωσε ότι είναι σλοβενικής υπηκοότητας απείλησε ότι θα ενεργοποιήσει βόμβα σε αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση από τη Ρώμη, αργά χθες το βράδυ.

Λίγο πριν από την απογείωση του αεροσκάφους της αεροπορικής εταιρείας Fly Niki, ο επιβάτης είπε στον πιλότο ότι έχει εκρηκτικά στην αποσκευή του.
Το αεροπλάνο μεταφέρθηκε σε απομονωμένη περιοχή του αεροδρομίου και οι επιβάτες βγήκαν έξω.
Οι αστυνομικές αρχές ερεύνησαν το αεροσκάφος, αλλά δεν βρήκαν εκρηκτικά, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.
Τα ιταλικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι το επεισόδιο μπορεί να δημιουργήθηκε από παρεξήγηση.
Ένας από τους επιβάτες του αεροπλάνου φέρεται να παρατήρησε ότι ο άνδρας κρατούσε μία ηλεκτρονική συσκευή και εκείνος, χαριτολογώντας, τού είπε ότι ήταν τηλεχειριστήριο για πυροδότηση βόμβας.
Μετά την εκκένωση του αεροπλάνου, ο ύποπτος, ο οποίος μιλούσε ελάχιστα αγγλικά, συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Σλοβενίας, σύμφωνα με το σλοβενικό πρακτορείο ειδήσεων STA, ανακοίνωσε ότι η πρεσβεία της Σλοβενίας είναι σε επαφή με τις ιταλικές αρχές, αλλά δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη πληροφόρηση για τον ύποπτο, εναντίον του οποίου έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση