GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πώς ξυπνάει τα παιδιά της

Η Ελένη Μενεγάκη βρήκε τον τρόπο να ξυπνάει τα τρία της παιδιά χωρίς γκρίνιες!!! Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, το μεσημέρι τη...


Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πώς ξυπνάει τα παιδιά της

Η Ελένη Μενεγάκη βρήκε τον τρόπο να ξυπνάει τα τρία της παιδιά χωρίς γκρίνιες!!!
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Ιανουαρίου, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στα παιδιά της και αποκάλυψε τον τρόπο που έχει βρει για να τα κάνει να ξυπνάνε καθημερινά στις 7 παρά 10, ευχάριστα και χωρίς να διαμαρτύρονται.
«Τους έχουμε πάρει ένα ξυπνητήρι που βγαίνει ραδιόφωνο. Την ώρα που είναι να ξυπνήσουν, 7 παρά 10 το πρωί, μπαίνει ξαφνικά χορευτικά... Και να μη θες, όλο το σπίτι όρθιο και χορεύουμε. Τους αρέσει η φασαρία αυτή», είπε, μεταξύ άλλων.
Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

1 σχόλιο

  1. Η μοναδική ρεαλιστική ψήφος, χρήσιμη και ωφέλιμη, είναι η ψήφος στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

    Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια σταδιακή αύξηση ψηφοφόρων προς τους ΑΝΕΛ. Φεύγουν μαζικά από ΝΔ και από το χώρο των αναποφασίστων και πηγαίνουν στους ΑΝΕΛ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις τους δείχνουν στο 3,5 % και με την αυξανόμενη τάση, θα πιάσουν πάνω από 5%. Είναι δεδομένο ότι έτσι θα μπορέσουν να μπουν και σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας και να εκπροσωπήσουν ένα τμήμα του κέντρου και της κεντροδεξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση