GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπανδρέου: Ο Σαμαράς τα έκανε μαντάρα - ΒΙΝΤΕΟ

Στο δημοψήφισμα επιμένει ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου, όπως δήλωσε, μέσω της τηλεοπτικής του συν...


Παπανδρέου: Ο Σαμαράς τα έκανε μαντάρα - ΒΙΝΤΕΟ

Στο δημοψήφισμα επιμένει ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου, όπως δήλωσε, μέσω της τηλεοπτικής του συνέντευξης στον ΑΝΤ1. «Προτείνω η διαπραγμάτευση που θα κάνουμε με τους εταίρους μας να πάει σε δημοψήφισμα. Επιμένω ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να έχει τον τελευταίο λόγο», επισήμανε, ενώ σημείωσε ότι οι μνημονιακοί είναι αυτοί που έφεραν τη χώρα στη χρεοκοπία.
Σχετικά με ενδεχόμενες συνεργασίες, ο κ. Παπανδρέου δήλωσε: «Θεωρώ ότι, μπαίνοντας στη Βουλή, πρώτα απ' όλα θα αναγκάσουμε σε συνεργασίες, είναι απαραίτητο να μην υπάρξει λευκή επιταγή σε κανέναν. Θα είμαι σκληρός διαπραγματευτής πάνω στις αρχές», ενώ, παράλληλα, απέκλεισε οποιδήποτε συνεργασία με τον Αντώνη Σαμαρά. «Με τον Σαμαρά έχω κάνει. Δυστυχώς, τα έκανε μαντάρα. Δεν βλέπω καμία συνεργασία», είπε ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Όσον αφορά σε συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Παπανδρέου απάντησε μόνο, αν είναι σοβαρός και συμφωνήσει με το δημοψήφισμα, «διότι εγώ δεν δίνω λευκή επιταγή. Περιμένω απάντηση από τον κ. Τσίπρα τώρα, πριν τις εκλογές, τι λέει για το δημοψήφισμα».
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

2 σχόλια


  1. "ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΙΚΟ ΠΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ":

    Με τις σημερινές δηλώσεις του Προέδρου της ΕΚΤ διαψεύδονται όσοι έσπειραν τον φόβο και τον πανικό. Πρόκειται για μια σημαντική απόφαση, την οποία και θα αξιοποιήσει η επόμενη ελληνική κυβέρνηση (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ) προς όφελος της χώρας. Ο κ. Ντράγκι με την σημερινή ανακοίνωση του προγράμματος αγοράς ομολόγων απάντησε στις ακραίες περιοριστικές πολιτικές τασσόμενος υπέρ της ποσοτικής χαλάρωσης διαφοροποιούμενος από τις ακραίες νεοφιλελεύθερες φωνές στις οποίες δυστυχώς συγκαταλέγεται και ο κ. Σαμαράς. Όλοι γνωρίζουν πως κινήθηκε ο απερχόμενος πρωθυπουργός. Αντί να ταχθεί υπέρ της «ποσοτικής χαλάρωσης» στάθηκε απέναντι συμπαραταγμένος με την κ. Μερκελ.

    Είναι χαρακτηριστικό πως τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο κ. Σαμαράς κορύφωσε την κινδυνολογική προπαγάνδα προσδοκώντας ότι έτσι θα μετριάσει το μέγεθος της επερχόμενης εκλογικής του συντριβής.

    Ο ελληνικός λαός με ωριμότητα και ψυχραιμία θα προχωρήσει μπροστά. Η ελπίδα έρχεται, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. η Ευρώπη προχωρά.

    Η ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ, ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΤΕΠΕΣΕ!!

    Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!! ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ, ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κινδυνολογία τέλος. Οι δηλώσεις Ντράγκι γκρεμίζουν το μύθο του κ. Σαμαρά και της μαύρης προπαγάνδας της ΝΔ. Νέο πρόγραμμα με διαπραγμάτευση και με αλλαγές, χωρίς τη φορομπηχτική πολιτική των κ. Σαμαρά και Βενιζέλου. Κανείς στην Ευρώπη δεν θέλει πολιτική και οικονομική αστάθεια. Η εξέλιξη αυτή δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στον Σύριζα που είναι πιο πάνω από τη ΝΔ κατά 9 μονάδες.

    Η ΝΔ αποσυσπειρώνεται με πρωτοφανή ταχύτητα αυτές τις 2 μέρες και χάνει 2-3 μονάδες προς την Χ.Α, άλλες τόσες προς τους ΑΝΕΛ και στέλνει τους αναποφάσιστους είτε στα δύο αυτά κόμματα είτε απευθείας στον Σύριζα, αφού πολλοί θέλουν σταθερότητα και όχι νέες εκλογές.

    Η συσπείρωση γύρω από τον Σύριζα και τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι πρωτοφανής και θα φανεί στη κάλπη με ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά. Επίσης, η Χρυσή Αυγή είναι, πιθανόν, όχι μόνο να είναι 3ο κόμμα, αλλά να φτάσει και σε επίπεδα ευρωεκλογών, αφού η ΝΔ είναι οριστικά δεύτερη και πλέον η ψήφος στη ΝΔ θεωρείται και είναι χαμένη ψήφος.

    Το στοίχημα της νέας κυβέρνησης εθνικής ενότητας είναι να συσπειρώσει το 90% των Ελλήνων, να δώσει τόνωση στην Οικονομία, να εμπνεύσει επενδυτές και πολίτες να στηρίξουν μια προσπάθεια ανάπτυξης της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση