GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρώτο πλήγμα για το κόμμα του Γ. Παπανδρέου από τα Χανιά...

Φιάσκο με το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, του νέου κόμματος του Γ. Παπανδρέου. Τρία από τα τέσσερα πρόσωπα που θα στε...

Φιάσκο με το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, του νέου κόμματος του Γ. Παπανδρέου.
Τρία από τα τέσσερα πρόσωπα που θα στελέχωναν σύμφωνα με δημοσιεύματα το ψηφοδέλτιο του Κινήματος στα Χανιά, με αναρτήσεις τους στις προσωπικές τους σελίδες στο facebook το διέψευσαν κατηγορηματικά.
Πρόκειται για τη δημοσιογράφο Κατερίνα Πολύζου, τον πρώην γραμματέα ΝΕ Χανίων, Ευτύχη Μαυρογένη και τον Γραμματέα του δήμου Κισσάμου, Γαβριήλ Κουρή, οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι δεν θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο.
Παράλληλα, σίγουρη θεωρείται η υποψηφιότητα του Προέδρου του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Περιβάλλοντος, Αντώνη Σαμιωτάκη
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η ανάρτηση του Ευτύχη Μαυρογένη, ο οποίος αφού ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος, επεσήμανε ότι «η κεντροαριστερά θα ξαναβρεί τον δρόμο της όσο υπάρχουν ρομαντικοί και ιδεολόγοι και όχι όταν υπάρχουν αυλοκόλακες και εσαεί θεραπαινίδες της εξουσίας», αφήνοντας σαφείς αιχμές για στελέχη που πλαισιώνουν τον πρώην πρωθυπουργό.
10899851_767662556642254_1179219517_n

10884975_767641049977738_1128388939_n
2015-01-03_1813

2 σχόλια

  1. Τα ζόμπι ξανάρχονται ! Ναι, υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που πιστεύουν και στηρίζουν Αντωνάκη, Βαγγελάκη και Γιωργάκη, στη πλειοψηφία τους άνω των 60 ετών !

    Αφού μας χρεοκόπησαν, αφού έριξαν όλα τα βάρη πάνω μας, έρχονται τα αιμοσταγή νεκραναστημένα πολιτικά ζόμπι να διεκδικήσουν τη ψήφο των Ελλήνων. Είμαστε ζώα, γίδια ! Θα αφήσουμε πάλι τη χώρα στα χέρια τους ; Έλεος, ρε παιδιά ! Κανένα νέο πρόσωπο ; Μαυρίστε τους, να πάμε στις κάλπες να τους στείλουμε στη σύνταξη εμείς με τη ψήφο μας. Όχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο. Μην αφήσετε τα ΖΟΜΠΙ να συνεχίσουν το έργο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΑΠ μίλησε σε 500 άτομα, σε στενές αίθουσες, κυρίως υπερήλικες. Αυτή την ώρα μιλά ο Αντωνάκης της ΠΟΛΑΝ σε μια σκοτεινή αίθουσα σε 250 άτομα, κυρίως μεγάλης ηλικίας και κομματικά στελέχη.
    Ο Ελληνικός λαός τελειώνει τα πολιτικά τζάκια. Τα μαυρίζει οριστικά.

    Για τους αγρότες ισχύει μηδενικό αφορολόγητο και θα πληρώνουν φόρο από το πρώτο ευρώ. Και οι συντάξεις μειώνονται κι άλλο κατά 8% από τέλη Δεκεμβρίου. Αυτά δεν τα λένε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τα κρύβουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση