GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μπήκε» στην Ατλέτικο κινέζος εκατομμυριούχος

Ο Ζουανλίν μπαίνει στη μετοχική ομάδα των «ροχιμπλάνκος», επενδύοντας 45 εκατομμύρια, για να βάλει και ανθρώπους του στο διοικητικό ...


Ο Ζουανλίν μπαίνει στη μετοχική ομάδα των «ροχιμπλάνκος», επενδύοντας 45 εκατομμύρια, για να βάλει και ανθρώπους του στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.
Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ταξιδέψει στη Μαδρίτη ώστε να δώσει το «παρών» σε συνάντηση των μετόχων της Ατλέτικο και να εγκριθεί και τυπικά η αγορά του 20% των μετοχών από τον Ζουανλίν.
Οι διαπραγματεύσεις του Κινέζου εκατομμυριούχου με τα αφεντικά της ισπανικής ομάδας διήρκησαν αρκετές μέρες μέχρι να επέλθει η συμφωνία, ενώ, στο πλαίσιο του «deal», θα συμπεριληφθεί κι ένα ταξίδι της Ατλέτικο στην Άπω Ανατολή, το καλοκαίρι, για την προετοιμασία ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Ο Ζιλ Μαρίν παραμένει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας έχοντας στην κατοχή του το 52%, ο Τσερέζο έχει ποσοστό του 20%, όπως αυτό που απέκτησε ο Ζιανλίν, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Ζιλ έχουν ένα 5% και το υπόλοιπο 3% ανήκει σε μικρομετόχους.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση