GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΤΕΙ Πειραιά γίνεται ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 3681/Β η αλλαγή της ονομασίας του ΤΕΙ Πειραιά σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα . Ό...


Το ΤΕΙ Πειραιά γίνεται ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 3681/Β η αλλαγή της ονομασίας του ΤΕΙ Πειραιά σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα .
Όπως αναφέρεται το Συμβούλιο του ΤΕΙ Πειραιά εγκρίνει την τροποποίηση του «Εσωτερικού Κανονισμού του ΤΕΙ Πειραιά» (ΦΕΚ 3257/τ.Β΄), όσον αφορά τον Τίτλο του Ιδρύματος. Συγκεκριμένα, όπου στον Εσωτερικό Κανονισμό αναφέρεται ο τίτλος: «Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά», ή η συντομογραφία: «ΤΕΙ Πειραιά», να αντικατασταθεί από τον τίτλο: «Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα» ή την συντομογραφία: «ΑΕΙ Πειραιά TT». 
Επιπλέον τροποποιούνται, όπως φαίνεται κατωτέρω τα αναγραφόμενα στους τύπους των χορηγούμενων Πτυχίων, των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, των άρθρων 24 και 48, του ισχύοντα «Εσωτερικού Κανονισμού» του Ιδρύματος.
Καλόγηρος Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση