GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίδοξοι εραστές και όχι τρομοκράτες οι... Ρωμαίοι με τις μπούρκες!

Μια ιστορία... αγάπης κρύβεται πίσω από δυο μπούρκες! Η τουρκική αστυνομία και αντιτρομοκρατική συνέλαβαν δυο άνδρες. Κάτοικοι της...


Επίδοξοι εραστές και όχι τρομοκράτες οι... Ρωμαίοι με τις μπούρκες!

Μια ιστορία... αγάπης κρύβεται πίσω από δυο μπούρκες!
Η τουρκική αστυνομία και αντιτρομοκρατική συνέλαβαν δυο άνδρες. Κάτοικοι της περιοχής Μαρντίν στην Τουρκία κατήγγειλαν πανικόβλητοι ότι στην περιοχή κυκλοφορούσαν δυο άνδρες με μπούρκες. Όλοι νόμισαν πως επρόκειτο να κάνουν τρομοκρατική επίθεση.
Οι δυο τους όμως δεν ήταν παρά επίδοξοι εραστές που προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να κρυφτούν.
Όμως στην επικίνδυνη περιοχή κοντά στα σύνορα με τη Συρία, όταν είδαν τους δυο άνδρες με γυναικεία ρούχα, και μάλιστα μπούρκες που καλύπτουν ολόκληρο το σώμα και το πρόσωπο, εκτός από τα μάτια, άλλο έβαλαν με το νου τους.
Οι τουρκικές αρχές έχουν ενισχύσει τους τελευταίους μήνες την ασφάλεια των συνόρων μετά τις έντονες επικρίσεις που δέχτηκαν, εντός και εκτός της χώρας, για την αδυναμία τους να σταματήσουν τους ξένους μαχητές που περνούν στη Συρία για να ενταχθούν σε ακραίες ισλαμιστικές οργανώσεις, όπως στο Ισλαμικό Κράτος.
"Οι δύο άνδρες φορούσαν μπούρκες γιατί ήθελαν να μεταμφιεστούν σε γυναίκες για να συναντηθούν με τις κοπέλες τους. Το θέμα σχετίζεται μόνο με τις ερωτικές σχέσεις τους", ανέφερε ένας αξιωματικός της αστυνομίας στη Μαρντίν.
Η εφημερίδα Χουριέτ έγραψε ότι οι νεαροί επέλεξαν να μεταμφιέζονται με μπούρκες επειδή οι οικογένειές τους εξέφραζαν αντιρρήσεις για τις ερωτικές περιπέτειές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση