GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: «Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τους κερδοσκόπους της δραχμής»

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Σύριζα εξαπέλυσε ο Α. Σαμαράς κατά την προεκλογική του ομιλία στην Κομοτηνή. Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τ...


Σφοδρή επίθεση εναντίον του Σύριζα εξαπέλυσε ο Α. Σαμαράς κατά την προεκλογική του ομιλία στην Κομοτηνή. Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον Α. Τσίπρα για τις θέσεις του κόμματός του που αφορούν τους λαθρομετανάστες, την τρομοκρατία, τους ελεγκτικούς μηχανισμούς αλλά και τον κώδικα δεοντολογίας.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον κώδικα δεοντολογίας που έδωσε στην δημοσιότητα κατάργησε την συνείδηση των βουλευτών. Ανήκουν στον έδρες τους στο κόμμα. Εκείνοι έχουν πρώτα το κόμμα και μετά την Δημοκρατίας. Δεν θα μετακομίσουμε στην Β. Κορέα επειδή το ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο πρωθυπουργός.
Παράλληλα σημείωσε ότι με την κατασκευή του φράχτη στον Έβρο ελαχιστοποιήθηκε η διέλευση των λαθρομεταναστών.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ το χαρακτήρισε αποτρεπτικό. Θέλει να τους αφήσει να έρχονται , να τους δώσει ελληνική ιθαγένεια και ιατροφαρμακευτική κάλυψη. Ποιος θα τα πληρώσει όλα αυτά».
Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε και για το θέμα των ελεγκτικών μηχανισμών που ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να το ελέγχει ο πρωθυπουργός . «Αυτό δεν το επιτρέπει ούτε το κοινοτικό δίκαιο. Αυτά γίνονται μόνο στην Βενεζουέλα και στην Β. Κορέα».
Για την σύλληψη του Ξηρού ο Α. Σαμαράς αναρωτήθηκε «γιατί δεν έχουν βγάλει μια ανακοίνωση που να συγχαίρουν την ΕΛ.ΑΣ. Αλλά είναι εκείνοι που υπερασπίζονται τους τρομοκράτες. Θέλουν να καταργήσουν τις φυλακές υψίστης ασφαλείας και να αφοπλίσουν την ΕΛ.ΑΣ Εμείς θα στηρίξουμε την αστυνομία νομικά και οικονομικά τη ΝΔ»
«Πανικός και απόγνωση στον ΣΥΡΙΖΑ»
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Α. Σαμαράς και στις αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε πανικό κάνουν συνέδρια, παρασυνέδρια για να τους μαζέψουν, να μην λένε άλλα αντί άλλων, είναι σε πανικό και σε απόγνωση. Βλέπουν να μειώνεται η διαφορά, βλέπουν ότι αλλάζει το κλίμα, βλέπουν ότι χάνουν.» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε «Ανάπτυξη σημαίνει νέος νόμους για τους συνδικαλιστές θυμάστε τους φωτόπουλους που ανεβοκατέβαζε τους διακόπτες της ΔΕΗ τους καταργήσαμε και που πήγαν βέβαια; Στον ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσουν το έργο τους. Και όσοι έβγαλαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό θέλουν να πτωχεύσει η Ελλάδα και να γυρίσει στην δραχμή για να πάρουν με ένα κομμάτι ψωμί.
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. ΜΠΟΥΡΔΕΣ... ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ... ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΕΛΑΤΕ. ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση