GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός: Κοντά στην έξοδο ο Ντουρμάζ

Ο Ολυμπιακός αναζητά κάτι καλύτερο από τον Ντουρμάζ, κάτι που ο ίδιος το έχει καταλάβει και βλέπει αρκετά θετικά το ενδεχόμενο να επιστ...

Ολυμπιακός: Κοντά στην έξοδο ο Ντουρμάζ

Ο Ολυμπιακός αναζητά κάτι καλύτερο από τον Ντουρμάζ, κάτι που ο ίδιος το έχει καταλάβει και βλέπει αρκετά θετικά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Τουρκία για να αγωνιστεί.

Μάλιστα, ο πατέρας του Τζίμι Ντουρμάζ, Σιμών, ο οποίος λειτουργεί και ως μάνατζερ του γιου του, μίλησε χθες σε τουρκικό ραδιοφωνικό σταθμό για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσέ και ήταν ξεκάθαρος.

"Ναι, αν έρθει πρόταση, ο γιος μου θα τη δεχθεί", ήταν τα λόγια του πατέρα του Ντουρμάζ σε ερώτηση που δέχθηκε από τούρκο δημοσιογράφο για το ενδεχόμενο που θα δεχθεί πρόταση από την τουρκική ομάδα για να αγωνιστεί σε αυτή.

Στον Ολυμπιακό, είναι δεδομένο ότι παρακολουθούν την αγορά για κάποια δελεαστική περίπτωση ακραίου χαφ, ο οποίος θα είναι καλύτερος από τον Ντουρμάζ για να τον αποκτήσουν.

Πηγή sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Η μοναδική ρεαλιστική ψήφος, χρήσιμη και ωφέλιμη, είναι η ψήφος στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

    Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια σταδιακή αύξηση ψηφοφόρων προς τους ΑΝΕΛ. Φεύγουν μαζικά από ΝΔ και από το χώρο των αναποφασίστων και πηγαίνουν στους ΑΝΕΛ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις τους δείχνουν στο 3,5 % και με την αυξανόμενη τάση, θα πιάσουν πάνω από 5%. Είναι δεδομένο ότι έτσι θα μπορέσουν να μπουν και σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας και να εκπροσωπήσουν ένα τμήμα του κέντρου και της κεντροδεξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση