GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αττική: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω της χιονόπτωσης

Διακοπή της κυκλοφορίας έχει επιβάλλει η Τροχαία σε σημεία της Αττικής, λόγω της έντονης χιονόπτωσης ή του παγετού που έχει συσσωρευ...


Διακοπή της κυκλοφορίας έχει επιβάλλει η Τροχαία σε σημεία της Αττικής, λόγω της έντονης χιονόπτωσης ή του παγετού που έχει συσσωρευτεί, ο οποίος καθιστά το οδόστρωμα ιδιαίτερα ολισθηρό.
Συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθας από το τελεφερίκ έως το καζίνο, στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Ν. Μάκρης, από το στρατιωτικό νοσοκομείο Πεντέλης “414” έως τη διασταύρωση Αγίου Πέτρου, στη λεωφόρο Χασιάς – Δερβενοχωρίων, στο ύψος Μονής Κλειστών, ρεύμα προς Δερβενοχώρια, στην Καισαριανή, επί της Ανωνύμου οδού, θέση «ΚΑΛΟΠΟΥΛΑ», από το τέρμα της οδού Εθν. Αντιστάσεως, ενώ στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θήβας, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων.
Αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θήβας, από το 3 χλμ ρεύμα προς Θήβα, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Μάνδρας – Ειδυλλίας Αττικής, στα Βίλια, στην περιφερειακή οδό Βαρυμπόμπης – Κατσιμιδίου, από το ύψος της ταβέρνας «Θέα» και σε σημείο της λεωφόρου Διονύσου, στο ρεύμα προς Μαραθώνα.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. πιστευετε ακομα στον ΓΑΠ;!

    διαβαστε και φριξτε:


    http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/01/blog-post_735.html#more



    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση