GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι δύσκολες ώρες του ποδοσφαιριστή: "Έχασε'' τη μπάλα ο Σαμαράς μετά από το κέρατο της Φουρέιρα...

Στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν προσφέρει απολύτως τίποτα στις ομάδες τους στην Πρέμιερ Λιγκ από το καλοκαίρι τ...



Στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν
προσφέρει απολύτως τίποτα στις ομάδες τους στην Πρέμιερ Λιγκ από το καλοκαίρι του 2014, συμπεριλαμβάνεται ο Γιώργος Σαμαράς.

Ο Έλληνας επιθετικός που στην τελευταία θερινή μεταγραφική περίοδο μετακόμισε από τη Σκοτία και τη Σέλτικ στην Αγγλία και την Γουέστ Μπρομ με ελεύθερη μεταγραφή, δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο στις ευκαιρίες που έχει πάρει.

Έχει παραδεχθεί ότι χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής, ότι δεν του έκανε απαραίτητα καλό το γεγονός πως πολύ συχνά έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με την Εθνική μας ομάδα την περίοδο που προσπαθούσε να προσαρμοστεί στους «baggies» και δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Άλαν Έρβιν.

Μόλις πέντε συμμετοχές και όλες με αλλαγή μετράει μέχρι αυτή τη στιγμή στην Πρέμιερ Λιγκ ο «Sammy», ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε δύο ματς του Λιγκ Καπ κι ένα του Κυπέλλου, που ήταν και το πιο πρόσφατο στη νίκη (7-0) επί της Γκέιτσχεντ.

«Κάποτε πέρασαν δύο ολόκληρα χρόνια χωρίς να σκοράρει με την εθνική ομάδα της πατρίδας του (2012-2014). Επομένως δεν προκαλεί και τόσο μεγάλη έκπληξη το γεγονός πως δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ στη Γουέστ Μπρομ» αναφέρει η «Daily Mail» για τον Γιώργο Σαμαρά.

Πλέον, ο Έλληνας άσος ευελπιστεί σε καλύτερο δεύτερο μισό της σεζόν, υπό τις οδηγίες πλέον του Τόνι Πιούλις που ανέλαβε τη Γουέστ Μπρομ, στη θέση του Έρβιν ο οποίος απολύθηκε έχοντας στρέψει άπαντες εναντίον του με την εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση