GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΟΠΥΥ: Ηλεκτρονική συνταγογράφηση για όλα - Τελεία και παύλα!

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση για όλες τις παροχές Υγείας, τελεία και παύλα. Με αυτό το «σύνθημα» ο ΕΟΠΥΥ επιχειρεί να κλείσει κάθ...



Ηλεκτρονική συνταγογράφηση για όλες τις παροχές Υγείας, τελεία και παύλα. Με αυτό το «σύνθημα» ο ΕΟΠΥΥ επιχειρεί να κλείσει κάθε «μαύρη τρύπα» διαφυγής δημοσίων πόρων μέσω ανεξέλεγκτων και πολλαπλών διαδικασιών στον χώρο της υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό εντός των ημερών θα ξεκινήσει η υποχρεωτική ηλεκτρονική συνταγογράφηση των οπτικών ειδών σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, που θα καταργήσει τις χειρόγραφες γνωματεύσεις και τις επισκέψεις των ασφαλισμένων στους ελεγκτές γιατρούς. Και έπεται συνέχεια...

Ο Οργανισμός έχει ήδη προχωρήσει τις διαδικασίες για την επέκταση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης σε όλα τα ιατροτεχνολογικά υλικά (οπτικά, ορθοπεδικά βοηθήματα, επιθέματα, υλικά κολοστομίας, αναλώσιμα υλικά για διαβητικούς, αναπνευστικές συσκευές κ.α.) σε μια προσπάθεια για ουσιαστικό έλεγχο της συγκεκριμένης δαπάνης που ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ ετησίως, η οποία αυτή τη στιγμή γίνεται βάσει χειρόγραφων γνωματεύσεων «διασκορπισμένων» σε περίπου 200 περιφερειακές υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ και του ΙΚΑ.

1 σχόλιο

  1. Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος μιλούν σε συγκεντρώσεις κλειστού τύπου, σε ακροατήρια 300 έως 500 άτομα, τα περισσότερα υποψήφιοι και κομματικά στελέχη. Δεν μπορούν να συγκινήσουν πια τον ελληνικό λαό, ο οποίος προσμένει τις κάλπες με την ελπίδα της Απαλλαγής.

    Κεντρώοι, κεντροαριστεροί, αριστεροί ψηφοφόροι, ακόμα και ένα μεγάλο ποσοστό Νεοδημοκρατών πηγαίνει στον Σύριζα, ο οποίος πλησιάζει την αυτοδυναμία.

    Δημοκρατικοί πατριώτες, θρησκευόμενοι, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, άνθρωποι από τα σώματα ασφαλείας, οικογενειάρχες με παιδιά, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, νέοι από το χώρο του κέντρου και της κεντροδεξιάς στηρίζουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με τους συμμάχους τους , όπως το Χριστιανοκοινωνικό κίνημα Νικολόπουλου,Πυρίκαυστο Ελλάδα του Ζουράρη, Λευκό κλπ, δίνοντας τους τη δύναμη όχι μόνο να μπουν στη Βουλή ( μια και δικαιώθηκαν ο Παύλος Χαϊκάλης και η κα Ξουρίδου, μετά τα ανταλλάγματα που δόθηκαν σε ψευτοανεξάρτητους βουλευτές που μπήκαν στα ψηφοδέλτια της σάπιας σαμαρικής ΝΔ ), αλλά και να έχουν ισχυρά ποσοστά.
    Είναι βέβαια πρωτιά του Σύριζα με μεγάλη διαφορά ( άρα η ψήφος σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ είναι άχρηστη, χαμένη ψήφος ), είναι σίγουρη η τρίτη θέση της Χ.Α ( την οποία προσπάθησε να εξοντώσει ο κ. Σαμαράς, με φυλακισμένα τα ηγετικά της μέλη ), και μένει να δούμε αν ο λαός επιλέξει αυτοδυναμία του Σύριζα ή συγκυβέρνηση Σύριζα με ΑΝΕΛ ή με Ποτάμι.

    Γι' αυτό η ψήφος στους ΑΝΕΛ αποκτά ξεχωριστή, ιδιαίτερη σημασία, αφού μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη για τη δημιουργία μιας ισχυρής συγκυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση