GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεισε στην Ίντερ ο Ποντόλσκι

Ολοκληρώνεται, όπως όλα δείχνουν, η μετακίνηση του Λούκας Ποντόλσκι στην Ίντερ. Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport, ο γενικός διευθ...


Ολοκληρώνεται, όπως όλα δείχνουν, η μετακίνηση του Λούκας Ποντόλσκι στην Ίντερ. Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport, ο γενικός διευθυντής των «νερατζούρι», Πιέρο Αουσίλιο, έκλεισε το deal με την Άρσεναλ για τον Γερμανό επιθετικό, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν κι οψιόν αγοράς στη συνέχεια.
Ο «Πόλντι» φέρεται να δέχτηκε μια μικρή μείωση στις αποδοχές του, προκειμένου να καλυφθεί η διαφορά ανάμεσα στην πρόταση της Ίντερ και τις απαιτήσεις των «κανονιέρηδων».
Μάλιστα, ο Ποντόλσκι φέρεται να αναμένεται στην Ιταλία απόψε το βράδυ για να περάσει από ιατρικά τεστ και να αρχίσει άμεσα προπονήσεις, ώστε να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τη Γιουβέντους.
Ο 29χρονος άσος, που έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016, έχει φέτος 13 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση