GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο «μηδέν» έμειναν Πλατανιάς και Ατρόμητος

Διεκδίκησαν και οι δύο (Πλατανιάς-Ατρόμητος) τη νίκη, με τους φιλοξενούμενους να φθάνουν πιο κοντά σε αυτήν, καθώς ήταν ανώτερο...



Διεκδίκησαν και οι δύο (Πλατανιάς-Ατρόμητος) τη νίκη, με τους φιλοξενούμενους να φθάνουν πιο κοντά σε αυτήν, καθώς ήταν ανώτεροι στο δεύτερο μέρος. Πλατανιάς και Ατρόμητος πήραν από έναν βαθμό (0-0) στη μεταξύ τους αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, ενώ σπατάλησαν καλές ευκαιρίες.

Οι «μπλε» έφθασαν τους 26 βαθμούς στο πρωτάθλημα και την όγδοη ισοπαλία στη φετινή Super League, ενώ είναι στην ένατη θέση του πρωταθλήματος με 26 βαθμούς και είναι πέντε μακριά από τα play-off. Από την άλλοι οι Κρητικοί έχουν την ίδια απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη.

Κυβρακίδης, Νάστος και Δημούτσος έφθασαν τις τέσσερις κίτρινες, αλλά δεν τους… χάλασε. Τις επιδίωξαν, ώστε να εκτίσουν την ποινή τους στην επόμενη αναμέτρηση, που είναι με τη Νίκη Βόλου, που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση