GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χουχούμης: Με το δεξί και τη νέα χρονιά

Λίγο πριν βγει το 2014, ο Διαμαντής Χουχούμης πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα όχι με το «καλό» του πόδι, το ...


Λίγο πριν βγει το 2014, ο Διαμαντής Χουχούμης πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα όχι με το «καλό» του πόδι, το αριστερό, αλλά με το δεξί. Όπως θέλει να μπει για τον ίδιο και την ομάδα του το νέο έτος, όπως δήλωσε παραλαμβάνοντας το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 16ης αγωνιστικής της Super League.
«Εύχομαι να μπει με το δεξί η νέα χρονιά και για την ομάδα», τόνισε και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που πήρα αυτό το βραβείο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου και όλο το επιτελείο και τους προπονητές από την Ακαδημία».
Περιγράφοντας το τέρμα που πέτυχε, ο νεαρός μπακ είπε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που πέτυχα αυτό το γκολ. Σκέφτηκα ότι έχω χώρο, οπότε μπορούσα να πάρω τη μπάλα και να κατέβω. Θεώρησα ότι ήταν σωστή η κίνηση που έκανα και χάρηκα πάρα πολύ που σκόραρα. Αισθάνθηκα πολύ ωραία και σκέφτηκα κατευθείαν να το αφιερώσω στους δικούς μου ανθρώπους που ήταν στην εξέδρα και φυσικά χάρηκα πολύ με τους συμπαίκτες μου, καθώς ήρθαν όλοι και με αγκάλιασαν».
Όσο για το αν θα ήθελε ένα μεγαλύτερο βραβείο στη φετινή σεζόν, είπε: «Εύχομαι όλα να πάνε καλά και στο τέλος να πανηγυρίσουμε».
Ο Βαγγέλης Σάμιος, προπονητής της ομάδας Νέων, παρέδωσε το βραβείο στον άσο του Παναθηναϊκού. «Ο Διαμαντής είναι και αυτός προϊόν της Ακαδημίας και ένα από τα καλά παιδιά της Ακαδημίας. Είναι αρκετά χρόνια μαζί μας και είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας και για μένα ειδικά που του δίνω αυτό το βραβείο. Δείχνει ότι πάει από το καλό στο καλύτερο», ανέφερε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση