GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα εκλογικά τμήματα για τους ετεροδημότες

Περίπου 80.000 είναι οι ετεροδημότες ψηφοφόροι που κατοικούν στην Αττική, αν και είναι γραμμένοι σε άλλες περιοχές, και θα ήταν αρκετά ...


Τα εκλογικά τμήματα για τους ετεροδημότες

Περίπου 80.000 είναι οι ετεροδημότες ψηφοφόροι που κατοικούν στην Αττική, αν και είναι γραμμένοι σε άλλες περιοχές, και θα ήταν αρκετά περισσότεροι εάν υπήρχε χρόνος να δηλωθούν μετά την ανακήρυξη των εκλογών καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα δυσκολευτούν να μετακινηθούν σε απομακρυσμένες περιοχές μέσα στο χειμώνα.
Σε πανελλαδικό σύνολο 9.808.760 εκλογέων, οι ετεροδημότες είναι 99.007 και εξ αυτών οι 79.413 ζουν στην Αττική. Σε πανελλαδικό σύνολο 19.449 εκλογικών τμημάτων, τα 5.070 είναι στην Αττική και τα 178 από αυτά αφορούν ετεροδημότες.
Δείτε που έχουν συσταθεί εκλογικά τμήματα ετεροδημοτών.

1 σχόλιο

  1. Κινδυνολογία τέλος. Οι δηλώσεις Ντράγκι γκρεμίζουν το μύθο του κ. Σαμαρά και της μαύρης προπαγάνδας της ΝΔ. Νέο πρόγραμμα με διαπραγμάτευση και με αλλαγές, χωρίς τη φορομπηχτική πολιτική των κ. Σαμαρά και Βενιζέλου. Κανείς στην Ευρώπη δεν θέλει πολιτική και οικονομική αστάθεια. Η εξέλιξη αυτή δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στον Σύριζα που είναι πιο πάνω από τη ΝΔ κατά 9 μονάδες.

    Η ΝΔ αποσυσπειρώνεται με πρωτοφανή ταχύτητα αυτές τις 2 μέρες και χάνει 2-3 μονάδες προς την Χ.Α, άλλες τόσες προς τους ΑΝΕΛ και στέλνει τους αναποφάσιστους είτε στα δύο αυτά κόμματα είτε απευθείας στον Σύριζα, αφού πολλοί θέλουν σταθερότητα και όχι νέες εκλογές.

    Η συσπείρωση γύρω από τον Σύριζα και τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι πρωτοφανής και θα φανεί στη κάλπη με ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά. Επίσης, η Χρυσή Αυγή είναι, πιθανόν, όχι μόνο να είναι 3ο κόμμα, αλλά να φτάσει και σε επίπεδα ευρωεκλογών, αφού η ΝΔ είναι οριστικά δεύτερη και πλέον η ψήφος στη ΝΔ θεωρείται και είναι χαμένη ψήφος.

    Το στοίχημα της νέας κυβέρνησης εθνικής ενότητας είναι να συσπειρώσει το 90% των Ελλήνων, να δώσει τόνωση στην Οικονομία, να εμπνεύσει επενδυτές και πολίτες να στηρίξουν μια προσπάθεια ανάπτυξης της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση