GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο μέσα από Πυροσβεστικό όχημα στα Χανιά σε περιστατικό απεγκλωβισμού

Ένα βίντεο τραβηγμένο μέσα από πυροσβεστικό όχημα στα Χανιά, την ώρα που προσεγγίζει ακινητοποιημένα λόγω των  πλημμύρων αυτοκί...



Ένα βίντεο τραβηγμένο μέσα από πυροσβεστικό όχημα στα Χανιά, την ώρα που προσεγγίζει ακινητοποιημένα λόγω των  πλημμύρων αυτοκίνητα, δείχνει την ένταση της κακοκαιρίας που χτύπησε τα Χανιά αλλά και τις προσπάθειες των πυροσβεστών να βοηθήσουν συμπολίτες μας που κινδύνευσαν από τις πλημμύρες.

Το βίντεο του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Χανίων μας γυρνάει πίσω, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ώρα 23.45. Εθνικη οδος Χανιων – Ρεθυμνου στο ύψος του Βαμβακόπουλου.

Οι πυροσβέστες δέχτηκαν κλήση για απεγλωβισμό επιβατών από ένα όχημα, όμως όπως οι ίδιοι λένε:

"Μέχρι να φτάσουμε ήταν τουλάχιστον 10 τα οχήματα, άλλα με ζευγάρια, άλλα με ηλικιωμένους και άλλα με μικρά παιδιά. Όλοι τους ανεβασμένοι στα καθίσματα των αυτοκινήτων. Ύψος του νερού που είχε γίνει χείμαρρος στο 1.30 cm. Ολοι τους ανεβηκαν πανω στο μολις 20 ημερων, ολοκαινουργιο Π.Σ 4066 ΜΑΝ. Το οχημα έβηχε (νερά στην εξάτμιση) αναβόσβηναν τα λαμπάκια του, ο εγκέφαλος του εβγαλε βλαβες….αλλά δεν μας πρόδωσε. Έβγαλε τα λεφτά του. Η αλλαγή του χρόνου μας βρήκε εκεί.

Καλό είναι που και που, μετά από τέτοια έκτακτα γεγονότα στα οποία ο κρατικός μηχανισμός κινητοποιήθηκε με επιτυχία να δίνουμε συγχαρητήρια σε ανθρώπους που βοηθούν συμπολίτες μας, πολλές φορές με κίνδυνο της ζωής τους. Και να θυμόμαστε επίσης ότι ο κρατικός μηχανισμός αποτελείται από ανθρώπους που οφείλουμε να τους ευχαριστούμε όταν πασχίζουν για την ασφάλεια του πολίτη, όπως έγινε τα δύο 24ωρα της θεομηνίας στα Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση