GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Χάσαμε το κέντρο στις εκλογές

Στους λόγους που οδήγησαν στην ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της Κυριακής αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο ραδιοφωνικό...

Μητσοτάκης: Χάσαμε το κέντρο στις εκλογές

Στους λόγους που οδήγησαν στην ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της Κυριακής αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως το κόμμα του έχασε το κέντρο από ένα ριζοσπαστικό, αριστερό κόμμα ενώ διευκρίνισε ότι η απερχόμενη κυβέρνηση έχασε τη μεταρρυθμιστική της ορμή, κάτι που επηρέασε το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Δύο βασικά συμπεράσματα βγάζω από το αποτέλεσμα των εκλογών. Πρώτον, χάσαμε το κέντρο, από ένα κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς. Δεύτερον, πρέπει να αυξήσουμε τη διείσδυσή μας στις λεγόμενες παραγωγικές ηλικίες. Δεν ερμηνεύτηκε σωστά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και ο ανασχηματισμός που έγινε δεν κινήθηκε στην κατεύθυνση της επιτάχυνσης του μεταρρυθμιστικού έργου», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση