GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκανδαλίδης: Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου

Κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις που σήμερα, όπως είπε χαρακτηριστικά «βρίσκονται φαινομενικά αντιμέτωπες, να ξαναβρεθούν την επομένη τω...


Κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις που σήμερα, όπως είπε χαρακτηριστικά «βρίσκονται φαινομενικά αντιμέτωπες, να ξαναβρεθούν την επομένη των εκλογών» απηύθυνε μέσω του realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Α Αθήνας Κώστας Σκανδαλίδης.
«Ξέρετε ότι πάντα η θέση μου ήταν να ενώνω όσο μπορώ τις δυνάμεις της παράταξης. Είμαι άνθρωπος της παράταξης. Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα, είναι ενιαίο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σκανδαλίδης.
Και πρόσθεσε: «Και άλλες φορές και άλλοι φύγαν από το ΠΑΣΟΚ και προσπάθησαν να το διασπάσουν και τελικά έσπασαν τα μούτρα τους. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα. Οι αρχηγοί έρχονται και παρέρχονται. Οι διαδικασίες όμως και η παράταξη έτσι όπως λειτούργησε όλα αυτά τα χρόνια, που πλήρωσε πανάκριβα το τίμημα μιας πολιτικής την οποία εισηγήθηκε ο κ. Παπανδρέου και την υποστήριξε μέχρι τώρα, μέχρι να φύγει να φτιάξει κόμμα. Αυτή την πολιτική υποστήριζε δεν διαφώνησε σε κανένα της σημείο. Ούτε πρότεινε κάτι διαφορετικό ποτέ. Αρα λοιπόν το ΠΑΣΟΚ είναι ένα, αυτό δίνει τη μάχη και νομίζω ότι ο ίδιος έπραξε ένα ιστορικό ατόπημα και για το όνομά του και για τη διαδρομή του».
Ιδιαίτερα για την επόμενη ημέρα του κόμματος ανέφερε: «Ελπίζω ότι δεν θα το πληρώσει ακριβά το ΠΑΣΟΚ αυτό και όλες οι δυνάμεις που βρίσκονται σήμερα φαινομενικά αντιμέτωπες θα πρέπει να ξαναβρεθούν την επομένη των εκλογών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση