GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιμένουν για Ολυμπιακό και Νιάνγκ στην Ιταλία

Νέα δημοσιεύματα σήμερα στον ιταλικό Τύπο θέλουν τον Ολυμπιακό να συγκαταλέγεται στις ομάδες που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό του...


Νέα δημοσιεύματα σήμερα στον ιταλικό Τύπο θέλουν τον Ολυμπιακό να συγκαταλέγεται στις ομάδες που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Εμπαγιέ Νιάνγκ.
Όπως αναφέρουν οι ιστοσελίδες της γειτονικής χώρας οι ερυθρόλευκοι είναι μια από τις ομάδες που έχουν επικοινωνήσει με την Μίλαν για τον δανεισμό του νεαρού επιθετικού.
Ωστόσο για τον νεαρό γάλλο ενδιαφέρονται και οι Ουντινέζε, Νιούκαστλ και Τόρινο γεγονός που καθιστά δύσκολη την περίπτωσή του.
Την ίδια στιγμή το tuttosport υποστηρίζει ότι η Μίλαν δεν έχει στα χέρια της μόνο προτάσεις δανεισμού του Νιάνγκ, αλλά και για αγορά του.
Πρόκειται για την Ουντινέζε η οποία έχει επισημάνει ότι είναι πρόθυμη να προσφέρει τέσσερα με πέντε εκατομμύρια ευρώ στη Μίλαν για να τον αποκτήσει.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση