GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσιόδρας: Δεν έχει κανένα νόημα να γίνουμε εμείς άλλοθι

Ο υποψήφιος με το «Ποτάμι» στην Περιφέρεια Αττικής μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ξεκαθάρισε ότι το Ποτάμι, «δ...


Ο υποψήφιος με το «Ποτάμι» στην Περιφέρεια Αττικής μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ξεκαθάρισε ότι το Ποτάμι, «δεν πρόκειται να γίνει δεκανίκι για τη διατήρηση του παλιού συστήματος με όποια μορφή κι αν έχει».
Συγκεκριμένα στο ερώτημα αν το Ποτάμι αποτελεί τον πολιτικό μπαλαντέρ των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου ο κ. Τσιόδρας απάντησε: «Οχι δεν είναι έτσι. Εχουμε ένα σταθερό πλαίσιο πάνω στο οποίο θα κινηθούμε προκειμένου να δοθεί λύση αν οι πολίτες την Κυριακή αποφανθούν ότι δεν θέλουν να δώσουν πλειοψηφία σε κανέναν. Δηλαδή, αν αποφανθούν ότι εμείς δεν δίνουμε αυτοδυναμία σε κάποιον, εμείς είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε σε μία κυβέρνηση, να συζητήσουμε για μία κυβέρνηση, αλλά πάνω σε ένα πλαίσιο».
Και πρόσθεσε: «Εμείς λέμε τα ίδια πράγματα για την επόμενη ημέρα. Θα κάνουμε συμφωνία μόνο στην περίπτωση που υπάρχει σύγκλιση σε αυτά τα οποία λέμε. Δεν έχει κανένα νόημα να γίνουμε εμείς άλλοθι. Ούτε να διατηρηθεί ο κομματικός στρατός της Ν.Δ. ούτε να έρθουμε σε σύγκρουση με τους ευρωπαίους και να βρεθούμε εκτός ευρώ ή να οδηγήσουμε τη χώρα σε πειράματα λατινοαμερικάνικου τύπου».
Συνέχισε δε λέγοντας ο υποψήφιος με το «Ποτάμι» στην Περιφέρεια Αττικής: «Δεν πρόκειται να γίνουμε εμείς δεκανίκι για τη διατήρηση του παλιού συστήματος με όποια μορφή κι αν έχει. Ούτε για το βόλεμα κομματικών στρατών από τη μια ή από την άλλη πλευρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση