GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Ποτάμι για τις δηλώσεις Τσίπρα στο Bloomberg

Τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, στο Bloomberg, σχολίασε το Ποτάμι, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα θα πρέπει να φύγει σύντομα από την «γκρίζα ζών...

Το Ποτάμι για τις δηλώσεις Τσίπρα στο Bloomberg

Τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, στο Bloomberg, σχολίασε το Ποτάμι, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα θα πρέπει να φύγει σύντομα από την «γκρίζα ζώνη της αντιευρωπαϊκής ρητορείας». Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

“Ο Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του στο Bloomberg, θέλοντας να καθησυχάσει τον ελληνικό λαό, προχώρησε σε τρεις παραδοχές, τις οποίες το Ποτάμι από καιρό έχει κάνει:

- αναζητάμε μία αμοιβαίως επωφελή συμφωνία για την Ελλάδα και για ολόκληρη την Ευρώπη

- δεν αμφισβητούμε τις δανειακές μας υποχρεώσεις απέναντι στην ΕΚΤ και στο ΔΝΤ

- δεν θα δράσουμε μονομερώς στο ζήτημα του ελληνικού χρέους

Εκείνο που μένει είναι, όλες οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα μέλη της κυβέρνησης – μη εξαιρουμένων και των ΑΝΕΛ- να συνειδητοποιήσουν έστω και τώρα αυτές τις τρεις αλήθειες και να μην πειραματίζονται με εξαγγελίες που δυναμιτίζουν τις σχέσεις μας με τους εταίρους μας. Η χώρα πρέπει το συντομότερο να φύγει από την «γκρίζα ζώνη της αντιευρωπαϊκής ρητορείας» και να προχωρήσει σε «ριζικές μεταρρυθμίσεις, χτύπημα της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς και του πελατειακού κράτους».

Το Ποτάμι το λέει από την πρώτη στιγμή και με μια φράση πιο περιεκτική «να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα»”.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση