GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ: Οι Τζιχαντιστές αποκαλούν "ήρωες" τους εκτελεστές του Charlie Hebdo

Διαβάστε τι λέει το επίσημο ραδιόφωνο του Ισλαμικού Κράτους. «Ήρωες» αποκάλεσε το επίσημο ραδιόφωνο του Ισλαμικού Κράτους τους...



Διαβάστε τι λέει το επίσημο ραδιόφωνο του Ισλαμικού Κράτους.
«Ήρωες» αποκάλεσε το επίσημο ραδιόφωνο του Ισλαμικού Κράτους τους δύο δράστες της φρικτής δολοφονίας δώδεκα ανθρώπων στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo, επιβεβαιώνοντας εμμέσως τις πληροφορίες ότι τα αδέρφια Κουασί που είναι οι βασικοί ύποπτοι για το μακελειό της Τετάρτης έχουν σχέση με τους τζιχαντιστές.

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Al Bayan «τζιχαντιστές ήρωες σκότωσαν δώδεκα δημοσιογράφους που εργάζονταν για το γαλλικό περιοδικό Charlie Hebdo και τραυμάτισαν περισσότερους από άλλους δέκα για να εκδικηθούν τον Προφήτη (Μωάμεθ).

Σημειώνεται ότι στα γραφεία του Charlie Hebdo σκοτώθηκαν οχτώ δημοσιογράφοι και γελοιογράφοι και τέσσερις αστυνομικοί.

Την ίδια ώρα και ενώ σε όλη τη Γαλλία βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πρωτοφανές ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, άρχισαν τα τυφλά χτυπήματα αντεκδίκησης σε όλη τη Γαλλία.

Ένα τζαμί στην πόλη Λε Μανς, στα δυτικά του Παρισιού έγινε στόχος αγνώστων που έριξαν χειροβομβίδες, αλλά και μια σφαίρα.

Στο Πορτ Λα Νουβέλ, κοντά στην Ναρμπόν στη Νότια Γαλλία, σημειώθηκαν πυροβολισμοί εναντίον ενός τόπου λατρείας των Μουσουλμάνων, λίγη ώρα αφότου είχε ολοκληρωθεί η προσευχή.

Έκρηξη διέλυσε σχεδόν εστιατόριο κεμπάμ που γειτνιάζει με τέμενος στην πόλη Σαόν της ανατολικής Γαλλίας, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες.

1 σχόλιο


  1. "ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΑΜΑΡΑ"

    "ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΝΔ"

    Αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ δίνουν όλες οι ξένες δημοσκοπήσεις

    "156 έδρες ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός βουλής το κόμμα Βενιζέλου"

    Μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου προβλέπει η Oxford Economics.

    Κατά την Oxford Economics, ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε τροχιά διασφάλισης αυτοδυναμίας με 156 έδρες. Όπως προσθέτει στην ανάλυσή της η Oxford Economics, ένα ποσοστό της τάξης του 36% θεωρείται εύλογο και εφικτό για μια κυβέρνηση που μάχεται τη λιτότητα.

    Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις 20 τελευταίες δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα δεν απέχουν πάρα πολύ από το εν λόγω ποσοστό.

    Συγκεκριμένα στις ξένες δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 35%, η ΝΔ 25%, η Χρυσή Αυγή 9%, το ΚΚΕ 5%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 5%, το Ποτάμι 4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3% και το ΠΑΣΟΚ μένει εκτός βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση