GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Δραγασάκη-Χαρδούβελη εν όψει Eurogroup

Με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη αναμένεται να συναντηθεί ο επικεφαλής του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δρα...

Συνάντηση Δραγασάκη-Χαρδούβελη εν όψει Eurogroup

Με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη αναμένεται να συναντηθεί ο επικεφαλής του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης.

Η συνάντηση πραγματοποιείται προκειμένου να ενημερωθεί για την ατζέντα του Eurogroup της προσεχούς Δευτέρας, αλλά και για τις χθεσινές αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.

Ο κ. Χαρδούβελης είναι αυτός ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο συμβούλιο υπουργών Οικονομικών της ζώνης του ευρώ μία μέρα μετά τις εκλογές.

2 σχόλια

  1. Η μοναδική ρεαλιστική ψήφος, χρήσιμη και ωφέλιμη, είναι η ψήφος στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

    Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια σταδιακή αύξηση ψηφοφόρων προς τους ΑΝΕΛ. Φεύγουν μαζικά από ΝΔ και από το χώρο των αναποφασίστων και πηγαίνουν στους ΑΝΕΛ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις τους δείχνουν στο 3,5 % και με την αυξανόμενη τάση, θα πιάσουν πάνω από 5%. Είναι δεδομένο ότι έτσι θα μπορέσουν να μπουν και σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας και να εκπροσωπήσουν ένα τμήμα του κέντρου και της κεντροδεξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρδουβελης:

    προτεινε στη τροικα να κοψει τις συνταξεις ΧΗΡΕΙΑΣ!!!

    Ουτε οι πουτανες δεν θα σκεφτοντουσαν κατι τετοιο!

    Μετα τις εκλογες, μεγαλοκοπανε, μη σε συνταντησω στο δρομο, γιατι θα σε γαμισω!


    πουσταρα


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση