GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών από τη συντριβή του F-16 θα αυξηθεί

Ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ισπανίας άφησε να εννοηθεί ότι ο απολογισμός των θυμάτων της συντριβής ενός F-16 της ελληνικής Πολ...

Φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών από τη συντριβή του F-16 θα αυξηθεί

Ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ισπανίας άφησε να εννοηθεί ότι ο απολογισμός των θυμάτων της συντριβής ενός F-16 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας σε έναν χώρο στάθμευσης αεροσκαφών ενδέχεται να γίνει ακόμη βαρύτερος.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, «μέχρι στιγμής» έχουν καταμετρηθεί «δέκα νεκροί και 13 τραυματίες», όμως ο ίδιος επισήμανε ότι οι επτά εξ αυτών βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, πέντε σε σοβαρή κατάσταση, ενώ μόνον ο ένας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου διακομίστηκε.

Σημειώνεται ότι, το F-16 της ελληνικής ΠΑ συνετρίβη τη στιγμή που απογειωνόταν, ενώ λάμβανε μέρος σε μια νατοϊκή άσκηση στην αεροπορική βάση Λος Γιάνος, στην Αλμπαθέτε, 262 χλμ. νότια της Μαδρίτης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση