GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΩΡΑ: Υποβάθμιση της Ελλάδας από τον οίκο αξιολόγησης Fitch

Ο οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε την Παρασκευή σε αρνητικό, από..



Ο οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε την Παρασκευή σε αρνητικό, από..
. σταθερό προηγουμένως, το outlook της Ελλάδας.
Παράλληλα, διατήρησε την αξιολόγηση του «Β».

1 σχόλιο

  1. Η διαφορά υπέρ του Σύριζα διαρκώς μεγαλώνει, ξεπερνώντας ( σε πραγματικά ποσοστά ) τις 6 μονάδες και οδεύοντας προς τις 8 με 10 μονάδες διαφορά. Τρίτο κόμμα θα είναι η Χ.Α, ενώ συνεχώς ανεβαίνουν σε ποσοστά, τις τελευταίες μέρες οι ΑΝΕΛ, αφού η ψήφος στη ΝΔ θεωρείται ( και είναι ) χαμένη ψήφος.

    Η νέα ΝΔ, παίζει τα τελευταία της χαρτιά χρησιμοποιώντας τις γκρίζες διαφημίσεις και τα ξένα ΜΜΕ, για να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και να φοβίσει το κόσμο. Σήμερα διέλυσε τις Τράπεζες και θέλει να διαλύσει την Οικονομία προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία. Οι ψευτοπατριώτες ενδιαφέρονται μόνο για τις καρέκλες, δεν έχουν ιερό και όσιο, είναι αδίστακτοι "τρομολάγνοι" και οι πράξεις τους ( με δηλώσεις και γκρίζες διαφημίσεις ) εγγίζουν τα όρια της εθνικής μειοδοσίας.

    Οι άνθρωποι της νέας ΝΔ δεν έχουν καμία σχέση με τους ανθρώπους που ήταν παλιά στη ΝΔ,που είχαν ήθος και έβαζαν την πατρίδα πάνω από το κόμμα. Τα παλιά πολιτικά στελέχη της ΝΔ, αν ζούσαν, θα έβαζαν πλάτη για να σωθεί η Οικονομία και ας έχαναν τις εκλογές. Οι τωρινοί, αλλοιωμένοι από τους γκαιμπελικούς που εισχώρησαν μέσα στη ΝΔ, προτιμούν να ισοπεδώσουν την Οικονομία και την Ελλάδα, παρά να χάσουν τη κουτάλα και την καρέκλα. Ο ελληνικός λαός νοιώθει σήμερα ντροπή από τα αίσχη στο τραπεζικό σύστημα, τους ωμούς εκβιασμούς από ξένα ΜΜΕ, τις άθλιες γκρίζες διαφημίσεις της ΝΔ και το ρόλο των εγχώριων ΜΜΕ και μεγαλοεκδοτών.
    Αν όλοι αυτοί είχαν ίχνος πατριωτισμού, αξιοπρέπειας, ηθικής, θα έσπευδαν να στηρίξουν την Οικονομία, κι ας έχαναν αξιοπρεπώς τις εκλογές. Θα έμεναν,όμως, στην Ιστορία ως αξιοπρεπείς. Τώρα, όμως, κάνουν τα αντίθετα. Κατέστρεψαν τους Έλληνες με δημόσιο χρέος 350δισ. ευρώ, κατέστρεψαν τα ταμεία, κατέστρεψαν τους Έλληνες με φόρους και χαράτσια και ΕΝΦΙΑ, και τώρα καταστρέφουν την Οικονομία, ώστε να αναγκάσουν τον κ. Τσίπρα και τον ελληνικό λαό να δεχθεί τους τοκογλυφικούς όρους νέων δανείων. Σήμερα ο ελληνικός λαός νοιώθει αηδία για τη ΝΔ και τους προπαγανδιστές της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση