GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Φαίη Ξυλά σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα

Η Φαίη Ξυλά, που βρέθηκε στην εκπομπή «Mega με ΜΙΑ» το πρωί της Τετάρτης, μίλησε για την παράσταση «Φον Δημητράκης» και τη συνεργασία τ...

H Φαίη Ξυλά σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα

Η Φαίη Ξυλά, που βρέθηκε στην εκπομπή «Mega με ΜΙΑ» το πρωί της Τετάρτης, μίλησε για την παράσταση «Φον Δημητράκης» και τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ακόμα, αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, και εξομολογήθηκε αν θα του συγχωρούσε μια πιθανή απιστία, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα και να αναφερθεί στον κουμπάρο της, Λάκη Λαζόπουλο.

Για τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη:

«Για μένα είναι πολύ ευτυχισμένη χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι δύο χρόνια σε αυτό το έργο με αυτούς τους ανθρώπους. Με τον Πέτρο, που έχει κάνει μια πολύ καλή σκηνοθεσία, αλλά για μένα η μεγαλύτερη απόλαυση είναι να είμαι μαζί του στην σκηνή.»

Για τον σύζυγό της:

«Νομίζω ότι δεν γίνεται ένα ζευγάρι να είναι χρόνια μαζί και να μην θαυμάζει ο ένας τον άλλον και να μην θέλει το καλύτερο για τον σύντροφό του. Τουλάχιστον εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που να ξέρω ότι δεν νιώθει έτσι για μένα και εγώ για εκείνον. Καταρχήν δεν έχει χάσει ακόμα την παιδικότητά του, και αυτό είναι σημαντικό για μένα. Είναι καλοπροαίρετος και θετικός άνθρωπος, πράγμα που επίσης μου αρέσει πολύ. Δεν βάζει τα πράγματα σε κουτάκια και κατηγορίες. Καμιά φορά βέβαια, είναι ισχυρογνώμων και αυτό μου την "σπάει" αλλά είμαι και εγώ.»

Αν έχει τύχει κάποιος θαυμαστής είτε δικός της είτε του συζύγου της, να τους έχει φέρει σε δύσκολη θέση:

«Από γυναίκες έχει συμβεί κάποια να εκδηλώσει λίγο παραπάνω τον θαυμασμό της στον Κωνσταντίνο, αλλά και πάλι το καταλαβαίνω και δεν με ενοχλεί. Μου φάνηκε λίγο παράξενο γιατί ήταν σαν να μην με έβλεπε που ήμουν δίπλα. Από άντρα δεν έχει συμβεί ποτέ να εκδηλώσει κάποιος παραπάνω θαυμασμό σε μένα».

Αν θα συγχωρούσε ενδεχόμενη απιστία του συζύγου τους:

«Δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω ότι δεν θα το έκανα, ό,τι έχω πει ότι δεν θα έκανα στη ζωή μο, το έχω "λουστεί". Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω στη δεδομένη στιγμή. Είναι και οι συνθήκες και πώς έγινε τι. Η πρώτη μου σκέψη είναι πως όχι, δεν θα το συγχωρούσα, αλλά δεν το ξέρω».

Για το εκλογικό αποτέλεσμα:

«Για μένα είναι σημαντικό που ένας άνθρωπος της γενιάς μου είναι πρωθυπουργός της χώρας. Κάποια στιγμή έπρεπε να συμβεί. Να μπούνε άνθρωποι της γενιάς μας πια, ενεργά στην κυβέρνηση της χώρας. Θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ καλό. Εύχομαι να μην διαψευστώ και να πάνε όλα καλά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση