GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H αντίδραση των φυλακισμένων Πυρήνων της Φωτιάς

Τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού και το χτύπημα που θα γινόταν στις φυλακές Κορυδαλλού με στόχο την απόδραση μελών της Συνωμοσ...



Τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού και το χτύπημα που θα γινόταν στις φυλακές Κορυδαλλού με στόχο την απόδραση μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς σχολιάζουν δέκα μέλη της οργάνωσης με κείμενό τους που αναρτήθηκε στον ιστότοπο interarma.info.

Το κείμενο έχει τίτλο "Για την προσπάθεια άξιζε..." και υπογράφεται από τον "πυρήνα φυλακισμένων της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς".

Χωρίς να αναφέρεται πουθενά το όνομα του Ξηρού σημειώνεται μεταξύ άλλων: "Η απόδραση από τη φυλακή είναι ο μόνος σκοπός και προορισμός ενός αιχμάλωτου αναρχικού αντάρτη πόλης. Η λέξη “απόδραση” είναι το συμπυκνωμένο νόημα της ελευθερίας που ανατινάζει τα τείχη της φυλακής που κλείδωσαν τις ζωές μας. Τη λέξη αυτή εμείς οι αιχμάλωτοι αναρχικοί της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς δεν την ξεχάσαμε ποτέ κι ας μας ξέχασαν οι περισσότεροι".

"Η κάθε αποτυχία, η κάθε σύλληψη, το κάθε λάθος μάς πεισμώνει ακόμα πιο πολύ. Και αν πέσουμε τρεις φορές, τέσσερις φορές θα σηκωθούμε" αναφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση