GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Je suis Charlie, «φώναξε» σιωπηλά η Ρόδος

Έλα με το στυλό σου, ένα κερί, μια ζωγραφιά, για να υπερασπιστούμε τις  παγκόσμιες αξίες που «τραυμάτισε» η επίθεση ενάντια στη...



Έλα με το στυλό σου, ένα κερί, μια ζωγραφιά, για να υπερασπιστούμε τις  παγκόσμιες αξίες που «τραυμάτισε» η επίθεση ενάντια στην ομάδα συντακτών της εφημερίδας Charlie Hebdo, σε αστυνόμους και σε απλούς πολίτες τις τρεις τελευταίες μέρες στη Γαλλία.

Αυτό ήταν το κάλεσμα ενός Γάλλου συμπολίτη μας για σήμερα και η Ρόδος ανταποκρίθηκε . Οι πολίτες μαζεύτηκαν έξω απο το Γαλλικό προξενείο στην οδό Ιπποτών και διαδήλωσαν ειρηνικά και σιωπηλά ενάντια στις άνανδρες αιματηρές επιθέσεις μίσους στη Γαλλία . Δε χρειάστηκαν ούτε ομιλίες, ούτε συνθήματα… Πιασμένοι χέρι χέρι, τηρώντας ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων διαφώνησαν με πολιτισμό και καταδίκασαν την τρομοκρατία απέναντι στην ελεύθερη έκφραση.

Από μια τέτοια συγκέντρωση στο νησί δε θα μπορούσαν να λείπουν ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Τέρης Χατζηιωάννου και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Σέργιος Αιβάζης. Επιπλέον μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας και η Πρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ Ελένη Καρύδη .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση