GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mία υποψηφιότητα στο Ηράκλειο της Κρήτης... δημιουργεί ανατροπή των παραδοσιακών πελατειακών σχέσεων

Από το" Στοχασμός-Πολιτική " Του Νεοκλή Θεοδωρόπουλου   Η υποψηφιότητα ενός αγωνιστή για τη Δημοκρατία με τους "...

Από το"Στοχασμός-Πολιτική"

Του Νεοκλή Θεοδωρόπουλου
 
Η υποψηφιότητα ενός αγωνιστή για τη Δημοκρατία με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" του Πάνου Καμμένου στο...
Ηράκλειο της Κρήτης, ανατρέπει το καθεστώς των πολιτικών κατεστημένων στη χώρα μας.
Φίλοι και συναγωνιστές του Μιχάλη Παπαδοδημητράκη, από όλη την Ελλάδα, έχουν κάτι να πουν για τον φίλο τους, συμφοιτητή τους και συναγωνιστή τους στα δύσκολα χρόνια των φοιτητικών αγώνων στην Νάπολη της Ιταλίας και το φκ της Ιταλίας.
Άτομα που δεν ήταν καν στο ίδιο πολιτικό μετερίζι εκείνων των εποχών (βέβαια πάντα στο αντιφασιστικό στρατόπεδο), έχουν συγκινηθεί από την Υποψηφιότητα του Μιχάλη Παπαδοδημητράκη.
Μάλιστα, δημιούργησαν κι ένα μπλογκ στήριξης της υποψηφιότητας και συγκινούν με την αλληλεγγύη τους, που θυμίζει παλιές, ξεχασμένες εποχές "πέτρινων χρόνων"...
Ένας από αυτούς είναι ο Στάθης Πάντος, που στη σελίδα του στο facebook, γράφει:

Στάθης Πάντος
Università di Napoli "Federico II"
Naval Architecture & Marine Engineering · Naples, Italy

Ο Μιχάλης Παπαδοδημητράκης είναι ένας γνήσιος δημοκράτης, λαϊκός αγωνιστής και ο κατάλληλος άνθρωπος για να τιμήσει και να υπηρετήσει τη χώρα αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο κώδικας αξιών που ακολουθεί, η ευρύτητα της σκέψης του, η επιστημονική του κατάρτιση και το γνήσιο αγωνιστικό του ταμπεραμέντο τον καθιστούν τον πλέον κατάλληλο υποψήφιο βουλευτή στην περιφέρειά του που θα μπορέσει να προσφέρει αξιόλογο πολιτικό έργο, πιστός στην υπηρεσία του λαού, αγωνιζόμενος για ένα καλύτερο μέλλον του κοινωνικού συνόλου.

Όσοι τον γνωρίζουμε απ' τα φοιτητικά μας χρόνια που αγωνιστήκαμε μαζί για την κατάκτηση της δημοκρατίας και αργότερα στον εργασιακό χώρο, είμαστε σίγουροι πως μια τέτοια εκλογή θα λαμπρύνει με την παρουσία αυτού το ανδρός το εθνικό μας κοινοβούλιο και θα προσφέρει κοινωφελές έργο.

Καλή επιτυχία Μιχάλη στον αγώνα σου και με τη ΝΙΚΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση