GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γκλέτσος στο MEGA: "Mε Τσίπρα δεν κάνω συγκυβέρνηση, με Σαμαρά θα έκανα..."

Για 23 λεπτά το πρωί στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα MEGA" o Aπόστολος Γκλέτσος με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για το ...



Για 23 λεπτά το πρωί στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα MEGA" o Aπόστολος Γκλέτσος με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για το τι θα κάνει σε περίπτωση που θα μπει η "Τελεία" στη Βουλή. Μας έκανε εντύπωση που μίλησε στα ίσα για τον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν 40αρη που δεν έχει δουλέψει ποτέ, άρα και δεν τον εμπιστεύομαι ως Πρωθυπουργό, αλλά και σε καμιά περίπτωση δεν θα έκανε συγκυβέρνηση μαζί του αν δεν βγει Πρόεδρος κοινής αποδοχής. Ωστόσο τόνισε πως με τον Σαμαρά θα έκανε συγκυβέρνηση λόγω της πολιτικής εμπειρίας του σημερινού Πρωθυπουργού.

Σε άλλο σημείο δεν "κόλλησε" να απαντήσει στο αν κάποιος ως Δήμαρχος μπορεί να τα "αρπάξει", ενώ εξήγησε το πως γίνεται αυτό.

Με τον "ΓΑΠ" τα είχε (και με το δίκιο του) και μιλούσε για ότι κακό έχει κάνει στην χώρα αυτός αλλά και ο "Μπένι".

Μάλιστα στο 13.30'' της συνέντευξης του το πρωί αναφέρθηκε στο άρθρο μας ΕΔΩ για τον Μπένι, αφήνοντας λαλάκες Καμπουράκη και Οικονομέα επειδή απλά στο MEGAλο κανάλι αφρίζουν όταν ακουν τη λέξη "tromaktiko" και μάλιστα on air!

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του "χείμαρρου" Γκλέτσου...

1 σχόλιο

  1. Ενώ ο Σαμαράς έχει δουλέψει πολύ στη ζωή του, ο επαγγελματίας πολιτικός, βουλευτής από το 1979. Εσύ Γκλέτσο εκτός από το να το παίζεις "γκόμενος" τι άλλο έχεις κάνει στη ζωή σου? Πιστός στη γραμμή του ΚΚΕ, συνεργάστηκαν στο παρελθόν με τη Νέα Δημοκρατία και θα το ξανακάνουν, και μόνο με αυτή. ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση