GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δ. Σταμάτης: O ΣΥΡΙΖΑ νεκρανασταίνει τα ζόμπι

Ο Υπουργός Επικρατείας έστρεψε τα «πυρά» του με αφορμή νέες αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ για τη χρεοκοπία κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικ...


Ο Υπουργός Επικρατείας έστρεψε τα «πυρά» του με αφορμή νέες αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ για τη χρεοκοπία κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «προπαγάνδα του τρόμου».
Αναλυτικά η δήλωση του Δ. Σταμάτη:
Πριν προλάβει να τελειώσει την ομιλία του ο κ. Τσίπρας στο συνέδριο του κόμματός του, η απάντηση ήρθε από το στενό του συνεργάτη και υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πριμικήρη.
Σύμφωνα με τον οποίο δυο δρόμοι υπάρχουν: Ο ένας της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και της κωλοτούμπας, που ποτέ δεν πρόκειται να ακολουθήσουν και ο δεύτερος της χρεοκοπίας.
Ποιός, λοιπόν, νεκρανασταίνει το ζόμπι του Grexit; Ποιός τροφοδοτεί την προπαγάνδα του τρόμου; Ποιος αποκαλύπτει την ύπαρξη του σχεδίου Β’ για τη χώρα, που προσπαθεί να αποκρύψει ο κ. Τσίπρας;
Ο Δ. Σταμάτης παραπέμεπει μέσω της ανακοίνωσης και σε σχετικό βίντεο.
Δ. Σταμάτης: Ο κ. Τσίπρας έτοιμος να ακολουθήσει πρακτικές που μόνο στη Β. Κορέα μπορεί κανείς να συναντήσει
Με δεύτερη του ανακοίνωση σήμερα ο Δ. Σταμάτης απαντάει στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη χθεσινή αναφορά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε αντιδημοκρατικές πρακτικές ελέγχου των ελεγκτικών μηχανισμών.
Αναλυτικά:
«Ο κ. Τσίπρας χθες μέσα στην αλαζονεία του δήλωσε ότι προτίθεται να ενοποιήσει και να ελέγξει προσωπικά όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και τις Ανεξάρτητες Αρχές.
Δηλαδή, ουσιαστικά, να κομματικοποιήσει και να κατευθύνει τη δράση όλων αυτών των μηχανισμών που από το Σύνταγμα και τους νόμους διαθέτουν αυτοτέλεια για να προστατεύουν από τις αυθαιρεσίες της πολιτικής εξουσίας.
Τέτοιου είδους πρακτικές μόνο στη Βόρεια Κορέα του Κιμ Γιονγκ Ουν μπορεί κανείς να συναντήσει.»
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο



  1. ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ, Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ!!!

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!

    Με 7,5 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ - Αποτυχία της κινδυνολογίας

    Κενό στρατηγικής της ΝΔ διαπιστώνει η πρώτη ουσιαστικά δημοσκόπηση μετά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Στην μέτρηση της Palmos Analysis για το Tvxs που πραγματοποιήθηκε την επομένη της τρίτης ψηφοφορίας και ολοκληρώθηκε
    σήμερα Κυριακή το πρωί, ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να προηγείται με διαφορά 7,5 από
    την ΝΔ.

    Η απόσταση μεταξύ των 2 κομμάτων αυξάνεται μάλιστα κατά μία μονάδα σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση μας, γεγονός που σημαίνει ότι η τακτική της κινδυνολογίας δεν αποδίδει πλέον στο Μέγαρο Μαξίμου. Το ίδιο συμπέρασμα προκύπτει και από άλλα ερωτήματα της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας έρευνας που παρουσιάζουμε αναλυτικά στην συνέχεια.

    Από τα άλλα κόμματα το Ποτάμι σημειώνει πτώση, ενώ το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει
    να έχει αμφίπλευρες διαρροές και βρίσκεται στο όριο του 3% πριν ακόμη την
    εμφάνιση του κόμματος του Γ. Παπανδρέου. Στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής,
    συμπεριλαμβάνοντας δηλαδή και τους αναποφάσιστους το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ φθάνει
    στο 35,5% και η κοινοβουλευτική του δύναμη στις 149 έδρες, αγγίζει δηλαδή την
    αυτοδυναμία!

    Η Χρυσή Αυγή (5,7%) επανέρχεται στην τρίτη θέση μετά την υποχώρηση που σημειώνει το Ποτάμι, το οποίο χάνει ελαφρώς το προβάδισμα και από το ΚΚΕ. Η δημοσκοπική πτώση του κόμματος του κ. Θεοδωράκη πιθανότατα οφείλεται πιθανότατα στο
    γεγονός ότι ότι τα φώτα της δημοσιότητας, που την προηγούμενη εβδομάδα είχαν
    στραφεί επάνω του λόγω της συμφωνίας με Μεταρρυθμιστές-Λυκούδη, στρέφονται τώρα
    προς το νέο κόμμα του κ. Παπανδρέου. Την εκλογική απήχηση του τελευταίου θα
    μετρήσουμε στις επόμενες δημοσκοπήσεις του Tvxs που θα παρουσιάζονται κάθε εβδομάδα, μέχρι τις εκλογές.

    Η ελπίδα και η προσδοκία για το μέλλον επικρατούν του φόβου, ενώ σημαντικό ποσοστό δηλώνει ότι κυριαρχείται από αισθήματα οργής και αγανάκτησης.

    Στην συσπείρωση των ψηφοφόρων του 2012, ένα σημαντικό ποσοστό(13%) αυτών της ΝΔ στρέφεται προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για μια ακόμη ένδειξη ότι το οι ψηφοφόροι δεν επηρεάζονται από την στρατηγική επίκλησης κινδύνων της ΝΔ.

    Αναφορικά με την εκτίμηση κατανομής εδρών, πρώτος με 149 έδρες εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, με 78 έδρες ακολουθεί η ΝΔ, από 18 έδρες λαμβάνουν το Ποτάμι και η Χρυσή Αυγή, ακολoυθεί το ΚΚΕ με 15 έδρες και τελευταίοι έρχονται ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ που
    λαμβάνουν από 11 έδρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση