GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιχελάκης: O ΣΥΡΙΖΑ αντιγράφει το ”λεφτά υπάρχουν”

Ο υποψήφιος βουλευτής Β` Αθηνών της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης μίλησε χθες σε δύο μεγάλες συγκεντρώσεις στην Καισαριανή και την Καλλιθέα. ...


Ο υποψήφιος βουλευτής Β` Αθηνών της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης μίλησε χθες σε δύο μεγάλες συγκεντρώσεις στην Καισαριανή και την Καλλιθέα.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου της Καλλιθέας τον υποψήφιο βουλευτή προλόγισε ο Δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Κάρναβος, τονίζοντας ότι ο Γιάννης Μιχελάκης προέρχεται από την κοινωνία, είναι αυτοδημιούργητος, έχει εργαστεί πάνω από 30 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και γι’ αυτό είναι ένας από εμάς.
Στην πολυπληθή συγκέντρωση της Καισαριανής για την υποψηφιότητα και την προσωπικότητα του Γιάννη Μιχελάκη μίλησαν ο Δημήτρης Χατζηελένης, Πρόεδρος της Β1 Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ, ο Σωτήρης Ιατρού, Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καισαριανής της ΝΔ, ο Κωνσταντίνος Παπούλιας Πρόεδρος Δημ. Τ.Ο. ΝΔ Δάφνης Υμηττού, ο Απόστολος Μπαντής Πρόεδρος Δημ. Τ.Ο. ΝΔ Βύρωνα και ο Σεραφείμ Δεδούσης Πρόεδρος Δημ. Τ.Ο. ΝΔ Ζωγράφου.
Ο Γιάννης Μιχελάκης υπογράμμισε ότι στις 25 Ιανουαρίου, η Ελλάδα είτε θα βγει για πάντα από την κρίση, είτε θα μπει σε νέα πιο δραματική περιπέτεια, προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκβίασε τις πρόωρες εκλογές, αλλά τελικά θα πέσει στο λάκκο που έσκαψε για τη χώρα.
Τόνισε ακόμη χαρακτηριστικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιγράφει το «λεφτά υπάρχουν» υποσχόμενος στους πάντες τα πάντα, χωρίς να λέει ποιες δαπάνες θα κόψει ή ποιους νέους φόρους θα επιβάλλει για να βρεθούν τα 17 δις ευρώ που κοστίζουν οι υποσχέσεις του.
Ο Γιάννης Μιχελάκης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση με τις θυσίες των πολιτών κατάφερε να πετύχει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και να αποκαταστήσει το διεθνές κύρος της χώρας, υπενθυμίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη των μεγάλων και απόλυτα δικαιωμένων εθνικών επιλογών και σήμερα αποτελεί και πάλι τη μόνη δύναμη ευθύνης, ασφάλειας και σιγουριάς για τον τόπο.
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου έχουν κριθεί. Ο Σύριζα είναι πρώτο κόμμα, με διαφορά που καθημερινά αυξάνει, είναι πάνω από 5% ( σύμφωνα και με τα στοιχηματικά γραφεία η διαφορά είναι στο 4,5% από 3,25% της προηγούμενης εβδομάδας ). Η Χρυσή Αυγή είναι 3ο κόμμα με ποσοστό πάνω από 7%.

    Το ζητούμενο, όμως, τώρα είναι να υπάρξει σταθερότητα μετά τις εκλογές, ώστε η οικονομία να σταθεροποιηθεί και να μπορέσουν να γίνουν οι διαπραγματεύσεις. Οι αγορές έχουν συμβιβαστεί με την πρωτιά Σύριζα, και αυτό που μένει και αφορά όλους τους Έλληνες είναι να υπάρχει ισχυρή, σταθερή κυβέρνηση. Αυτό σημαίνει ότι ο Σύριζα πρέπει να έχει όσο το δυνατόν ψηλότερα ποσοστά, αλλά είναι ΕΘΝΙΚΗ ανάγκη όχι μόνο να είναι στη νέα Βουλή αλλά να έχουν και μεγάλο ποσοστό οι ΑΝΕΛ,ώστε να υπάρξει κυβέρνηση εθνικής ενότητας όσο το δυνατόν πολυκομματική.

    Πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλοι, κεντρώοι, κεντροδεξιοί, δεξιοί,αναποφάσιστοι, θρησκευόμενοι, πατριώτες, άνθρωποι των σωμάτων ασφαλείας, οικογενειάρχες με παιδιά, ειδικά Τρίτεκνοι και Πολύτεκνοι, ιερείς, θεολόγοι ότι πρέπει να ενισχύσουν σε αυτή την εκλογική μάχη τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που κατεβαίνει ως συνασπισμός με το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα του Νικολόπουλου και την Πυρίκαυστο Ελλάδα του καθηγητή Ζουράρη. Αυτή τη φορά η ψήφος στους ΑΝΕΛ είναι εθνική ανάγκη. Η Χώρα πρέπει να έχει ισχυρή σταθερή κυβέρνηση και πρέπει να εκπροσωπείται στη νέα κυβέρνηση ο πατριωτικός χώρος που θα λειτουργήσει εξισορροπητικά και ευεργετικά. Κάθε ψήφος στους ΑΝΕΛ είναι χρήσιμη, εθνική και επιτακτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση