GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρδίτσα: Πέρασε το φίλο του για θήραμα και τoν πυροβόλησε!

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καρδίτσας ένας 54χρονος κυνηγός που πυροβολήθηκε χθες το μεσημέρι...




Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καρδίτσας ένας 54χρονος κυνηγός που πυροβολήθηκε χθες το μεσημέρι...
στην περιοχή της Αργιθέας από έναν 51χρονο φίλο του ο οποίος τον πέρασε για θήραμα και τον πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο.

Δράστης και θύμα συμμετείχαν σε κυνήγι αγριογούρουνου μαζί με μια ομάδα άλλων πέντε κυνηγών. Όμως, ο 51χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, προκάλεσε άθελά του το σοβαρό τραυματισμό του άλλου κυνηγού στην κοιλιακή χώρα. Τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία φέρεται να προσέφερε ο γιατρός και πρώην βουλευτής και υφυπουργός υγείας Έκτωρας Νασιώκας που βρισκόταν τυχαία στην περιοχή.

Για τη μεταφορά του τραυματία στήθηκε εξαιρετικά δύσκολη επιχείρηση, καθώς το σημείο στο οποίο είχε γίνει το ατύχημα ήταν ιδιαίτερα δύσβατο. Το ελικόπτερο που κλήθηκε για να τον παραλάβει δεν μπόρεσε να προσεγγίσει, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν πρώτα η μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου και μετά στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση