GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ωχ! Ενοχλημένες οι ΗΠΑ από “παραποίηση” της επικοινωνίας Obama – Τσίπρα...

Ενοχλημένη εμφανίζεται η Αμερικανική πλευρά από την “παραποίηση” των όσων διεμήφθησαν στην τηλεφωνική επικοινωνία του Αμερικανού προέδρο...

Ενοχλημένη εμφανίζεται η Αμερικανική πλευρά από την “παραποίηση” των όσων διεμήφθησαν στην τηλεφωνική επικοινωνία του Αμερικανού προέδρου Μπάρακ Ομπάμα με τον Αλέξη Τσίπρα και διέρρευσαν από την Ελληνική πλευρά, όπως αναφέρει ο Μ. Ιγνατίου στην ιστοσελίδα του (http://mignatiou.com/) επικαλούμενο πληροφορίες από πηγές του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, πηγές του Λευκου Οίκου, “διορθώνουν” την Ελληνική “εκδοχή ” της συνομιλίας, ο Μπ. Ομπάμα:

1. Αρχικά συνεχάρη τον ¨Ελληνα πρωθυπουργό, στον οποίο επανέλαβε την πάγια θέση του για στροφή της Ευρώπης από τη λιτότητα σε πολιτικές ανάπτυξης ( θέση που είχε υποστηρίξει παλαιότερα και στους κ.κ. Γ.Παπανδρέου, Παπαδήμο και Σαμαρά). Αυτο ήταν και το σημείο που ικανοποίησε τον ¨Ελληνα πρωθυπουργό, σημείο στο οποίο επέμεινε η διαρροή του Μαξίμου.

2. Είπε στον Αλέξη Τσίπρα ότι οι ΗΠΑ ”σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους εταίρους της και το ΔΝΤ θα εργαστουν για την ευημερία του Ελληνικού λαου και ότι στο,πλαίσιο αυτό είναι αναγκαίο να συνεχιστουν οι μεταρρυθμίσεις”

3. Επέμεινε στην ανάγκη πάταξης της τρομοκρατίας

4. Τόνισε την προτεραιότητα που δίνουν οι ΗΠΑ στην ασφάλεια της Ευρώπης, κάτι που θεωρείται έμμεση αναφορά στις σχέςεις Ευρώπης -Ρωσίας και στο θέμα της Ουκρανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση