GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διέρρηξε δυο φορές το ίδιο κυλικείο… on camera!

Προσιτός στόχος ήταν για ένα νεαρό Έλληνα το κυλικείο μιας επιχείρησης στην περιοχή Παντοκράτορας στην Πρέβεζα και το διέρρηξε δύο φ...


Προσιτός στόχος ήταν για ένα νεαρό Έλληνα το κυλικείο μιας επιχείρησης στην περιοχή Παντοκράτορας στην Πρέβεζα και το διέρρηξε δύο φορές. Όμως, ούτε στην πρώτη ούτε στη δεύτερη «επίσκεψή» του αντιλήφθηκε ότι τον κατέγραφαν οι κάμερες από το κλειστό κύκλωμα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί!
Η ταυτότητα του 25χρονου δράστη δεν άργησε να αποκαλυφθεί και οι άνδρες της Ασφάλειας τον εντόπισαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Στην κατοχή του βρέθηκαν η τηλεόραση, η φωτογραφική μηχανή, τα 350 ευρώ και ένα μπουφάν που είχε κλέψει από το κυλικείο και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πρέβεζας στον οποίο οδηγήθηκε του άσκησε δίωξη για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.
*** Σε μια ξενοδοχειακή επιχείρηση στην περιοχή της Ιαλυσού εισέβαλαν άγνωστοι διαρρήκτες παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο και άρπαξαν διάφορα είδη μεγάλης αξίας από τον εξοπλισμό της. Το ξενοδοχείο ήταν κλειστό από την προπαραμονή των Χριστουγέννων και κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς έγινε η διάρρηξη.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση