GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ λίστα: Αυτό είναι το "ψηφοδέλτιο" των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τα ακίνητα τους δίπλα... [photo]

4 σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ; ΟΧΙ, ΒΕΒΑΙΑ.

    ΒΡΗΚΑΤΕ 37 ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΙΔΗΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ;

    ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ; ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΑΝΟΜΑ ΜΕΣΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟΙ. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕ 500 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ.

    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΙΔΗΣΟ, ΣΤΑ 3 ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσπάθεια διάλυσης και αποσταθεροποίησης της χώρας από στελέχη της ΠΟΛΑΝ και του πρώην ΛΑΟΣ ( που έχουν επικρατήσει μέσα στην ακραία ΝΔ ).

    Ξεκινά η τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές και η σαπίλα που κυβερνά την Ελλάδα και τη ΝΔ προσπαθεί να διαλύσει τη χώρα, βάζοντας "φωτιά" στην ομαλότητα. Κανένας μας, πια, δεν ξέρει μέχρι που μπορούν να φτάσουν και τι να κάνουν, μετά τις δηλώσεις του κ. Βορίδη ότι δεν παραδίδουν την εξουσία !!! Πρόκειται για κατάλυση της δημοκρατίας και του πολιτεύματος. Προσπαθούν να διαλύσουν το τραπεζικό σύστημα, την Εθνική Οικονομία και να εμποδίσουν την αυτοδυναμία του Σύριζα και την αύξηση του ποσοστού των ΑΝΕΛ. Χρησιμοποιούν όλα τα ανήθικα μέσα, τις γκρίζες/ μαύρες διαφημίσεις, την παραποίηση δηλώσεων και προγραμμάτων, χρησιμοποιούν διαπλεκόμενους εκδότες και μεγαλοδημοσιογράφους. Δεν έχουν ιερό και όσιο, είναι αδίστακτοι και καιροσκόποι, νοιάζονται μόνο για την εξουσία. Θέλουν να διαλύσουν πολιτικά και οικονομικά την Ελλάδα.

    Τι θέλουν ; Να μην έχει αυτοδυναμία ο Σύριζα, να μη μπουν στη Βουλή οι ΑΝΕΛ, για να προκαλέσουν ΧΑΟΣ και νέες εκλογές. Μετά τη Χρυσή Αυγή ( της οποίας τα στελέχη φυλάκισαν, αναιτιολόγητα σύμφωνα με τον κ. Τζήμερο ), μετά την ανήθικη προσπάθεια διάλυσης των ΑΝΕΛ με "ανταλλάγματα" που δόθηκαν σε "ανεξάρτητους" βουλευτές προερχόμενους από τους ΑΝΕΛ, μετά τους εκβιασμούς, την κινδυνολογία, τη προσπάθεια διάλυσης των Τραπεζών και της ΕΘνικής Οικονομίας από ψευτοπατριώτες, τώρα, σήμερα, ισχυρίζονται ότι θα κάνουν το κάθε τι για να μη κυβερνήσουν τα κόμματα που θα ψηφίσει ο λαός την Κυριακή.

    Καλούνται οι δημοκρατικοί, οι φιλελεύθεροι Έλληνες να καταδικάσουν στη κάλπη τα συνταγματικά παραστρατήματα της αλλοιωμένης ΝΔ. Χρέος όλων είναι να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν μαζικά, πια, τον Σύριζα, τους ΑΝΕΛ και όποιο άλλο κόμμα θέλουν, τα οποία με λύσσα πολεμούν τα ακραία στελέχη που κατέλαβαν και διέλυσαν την ΝΔ και την μετέτρεψαν σε φορομπηχτικό μηχανισμός διάλυσης της μεσαίας τάξης. Κάτω τα χέρια από τις εκλογές ! Κάτω τα χέρια από την Δημοκρατία ! Ο λαός δεν τρομοκρατείται, δεν εκβιάζεται ! Κάθε ψήφος στη ΝΔ του κ. Σαμαρά και του κ. Βορίδη είναι ένα βόλι στη καρδιά του Συντάγματος, της Δημοκρατίας, της Οικονομίας, των Ελλήνων γενικότερα. Ουδέποτε πολιτικό κόμμα, μετά τη δικτατορία, δεν έπεσε τόσο χαμηλά όσο η σημερινή ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί τουλάχιστον τα δηλώνουν.
    Γιατί ομως δεν λες βρε τενεκέ, γελοίε για τους άλλους που τα έχουν σε offshore και δεν πληρώνουν τίποτα ΕΝΦΙΑ.
    Τουλάχιστον με το προηγούμενο χαράτσι το οποίο ήτανε συδεδεμένο με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ κάτι πλήρωναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί τουλάχιστον τα δηλώνουν.
    Γιατί ομως δεν λες βρε τενεκέ, γελοίε για τους άλλους που τα έχουν σε offshore και δεν πληρώνουν τίποτα ΕΝΦΙΑ.
    Τουλάχιστον με το προηγούμενο χαράτσι το οποίο ήτανε συδεδεμένο με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ κάτι πλήρωναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση