GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σώθηκε από τροχαίο χάρη στο στενό φόρεμά της [photos]

Η φοιτήτρια Zoe Turner έδωσε 34,99 λίρες προκειμένου να αποκτήσει ένα μίνι κατακόκκινο φόρεμα. Που να ήξερε όμως, ότι το συγκεκ...



Η φοιτήτρια Zoe Turner έδωσε 34,99 λίρες προκειμένου να αποκτήσει ένα μίνι κατακόκκινο φόρεμα. Που να ήξερε όμως, ότι το συγκεκριμένο θα της έσωζε τη ζωή.
Η 21χρονη επέζησε από ένα τροχαίο ατύχημα χάρη στο φόρεμα που βλέπετε στη φωτογραφία, καθώς συγκράτησε τα οστά της από το να συνθλίψουν τα εσωτερικά της όργανα.

Η νεαρή κοπέλα, βρισκόταν μαζί με το φόρεμά της, σε ένα πάρτι και όταν επέστρεφε σπίτι της μαζί με άλλους δυο φίλους της με ταξί, αυτό ενεπλάκη σε τροχαίο.
Το όχημα συγκρούστηκε με μια μπετονιέρα, με αποτέλεσμα η Zoe και οι φίλοι της να τραυματιστούν σοβαρά. Οι γιατροί, την ενημέρωσαν ότι τα τραύματά της θα ήταν μοιραία αν δε φορούσε αυτό το στενό ένδυμα, που λειτούργησε σαν προστατευτικός κορσές.
«Ήταν οι καλύτερες 35 λίρες που ξόδεψα ποτέ», ανέφερε η νεαρή τραυματίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση