GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγικό θέαμα: Μικρός κύκνος αυτοκτονεί όταν βλέπει νεκρή τη μητέρα του... [photos]

Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη...στην Κίνα. Το θέαμα συγκλόνισε τη γυναίκα που το κατέγραψε με τη φωτογραφική της μηχανή. ...



Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη...στην Κίνα. Το θέαμα συγκλόνισε τη γυναίκα που το κατέγραψε με τη φωτογραφική της μηχανή. Είναι γνωστό ότι τα πτηνά αυτά αυτοκτονούν -έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο όταν χάνουν το ταίρι τους, για παράδειγμα- ωστόσο το θέαμα δεν παύει να είναι συγκλονιστικό, ειδικά για όποιον το βλέπει να συμβαίνει μπροστά στα μάτια του.
Μια γυναίκα προχωρούσε στο πλάι μιας λίμνης στην επαρχία Χενάν της Κίνας όταν είδε έναν νεαρό κύκνο να κάνει περίεργες κινήσεις στην επιφάνεια του νερού.
Αμέσως παρατήρησε πλάι του το πτώμα ενός άλλου κύκνου που έμοιαζε μεγαλύτερος σε ηλικία.
Ο νεαρός κύκνος έβαζε το κεφάλι του στο νερό, έμοιαζε να θέλει να πνιγεί. Έκανε νευρικές κινήσεις για αρκετά λεπτά ώσπου ξαφνικά έπαψε να κινείται. Ο νεαρός κύκνος είχε κρατήσει το κεφάλι του κάτω από το νερό και είχε χάσει τη ζωή του, είχε αυτοκτονήσει μπροστά στα μάτια της γυναίκας που έμεινε άφωνη, συγκλονισμένη από το θέαμα.
Οι επιστήμονες ερευνούν εδώ και χρόνια το ενδεχόμενο και τα ζώα να αυτοκτονούν, σε περιπτώσεις που έχουν κατάθλιψη. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός σκύλου, το 1855, που έπεφτε συνεχώς στο νερό για να πνιγεί, αλλά τελευταία στιγμή πάντα τον έσωζε κάποιος περαστικός.
Μέχρι που κάποια στιγμή αποφάσισαν να τον αφήσουν τελικά να βάλει τέλος στη ζωή του. Επίσης, έχουν καταγραφεί περιπτώσεις παπιών που πνίγονται μετά το θάνατο του συντρόφου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση