GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε την υποψήφια με τη Ν.Δ. η οποία είναι "φωτιά και λάβρα" και μοιράζει εγκεφαλικά! [photos]

Ακόμη και να μην εκλεγεί στις επερχόμενες εκλογές, σίγουρα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στον αντρικό πληθυσμό. Η υποψήφια της ...



Ακόμη και να μην εκλεγεί στις επερχόμενες εκλογές, σίγουρα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στον αντρικό πληθυσμό.
Η υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα έρχεται να “ομορφύνει” τις κάλπες και να δώσει λάμψη στην εκλογική διαδικασία. Πρόκειται για την γυμνάστρια και διαιτολόγο Θεοδώρα Γ. Καλογεράκου από την Αργολίδα, όπου και είναι υποψήφια!
Η κ.Καλογεράκου εκτός από κορμί λαμπάδα, διαθέτει πολλά πτυχία, ενώ έχει και την επιμέλεια της θρεπτικής ανάλυσης, σε βιβλία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και δημοσιεύσεις, σε έγκυρα ιατρικά περιοδικά και περιοδικά υγείας και ομορφιάς.
Η πρώην ξανθιά και νυν μελαχρινή υποψήφια της Συγγρού είχε την επιμέλεια θεμάτων διατροφής σε καθημερινή εκπομπή της ΝΕΤ και έχει συνεργαστεί με εκπομπές των σταθμών 902, Mega, ΣΚΑΙ, σε θέματα διατροφής.

Επίσης, έχει εργαστεί ως Επιστημονική Συνεργάτρια και Υπεύθυνη στο Πρόγραμμα Αποκατάστασης Ασθενών με Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Αθήνα και από το 2001 εργάζεται ως καθηγήτρια σε γνωστό ΙΕΚ.
Είναι υποψήφια διδάκτορας στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Όταν δεν γυμνάζεται και δεν δίνει διαλέξεις, η κ.Καλογεράκου χορεύει, διασκεδάζει με φίλους και ταξιδεύει!
Όπως φαίνεται στα προφίλ που διατηρεί η ίδια στο Facebook παρακολουθεί πιστά την μόδα, ενώ της αρέσει να τολμά, αλλάζοντας στυλ σε ρούχα, παπούτσια και μαλλιά.

2 σχόλια

  1. Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος μιλούν σε συγκεντρώσεις κλειστού τύπου, σε ακροατήρια 300 έως 500 άτομα, τα περισσότερα υποψήφιοι και κομματικά στελέχη. Δεν μπορούν να συγκινήσουν πια τον ελληνικό λαό, ο οποίος προσμένει τις κάλπες με την ελπίδα της Απαλλαγής.Καθημερινά η ψαλίδα υπέρ Σύριζα ανοίγει, οπότε οι απογοητευμένοι Νεοδημοκράτες θα στραφούν σε άλλα κόμματα του χώρου, είτε ακόμα και προς τον Σύριζα.

    Κεντρώοι, κεντροαριστεροί, αριστεροί ψηφοφόροι, ακόμα και ένα μεγάλο ποσοστό Νεοδημοκρατών πηγαίνει στον Σύριζα, ο οποίος πλησιάζει την αυτοδυναμία.

    Δημοκρατικοί πατριώτες, θρησκευόμενοι, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, άνθρωποι από τα σώματα ασφαλείας, οικογενειάρχες με παιδιά, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, νέοι από το χώρο του κέντρου και της κεντροδεξιάς στηρίζουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με τους συμμάχους τους , όπως το Χριστιανοδημοκρατικό κίνημα Νικολόπουλου,Πυρίκαυστο Ελλάδα του Ζουράρη, Λευκό κλπ, δίνοντας τους τη δύναμη όχι μόνο να μπουν στη Βουλή ( μια και δικαιώθηκαν ο Παύλος Χαϊκάλης και η κα Ξουρίδου, μετά τα ανταλλάγματα που δόθηκαν σε ψευτοανεξάρτητους βουλευτές που μπήκαν στα ψηφοδέλτια της σάπιας σαμαρικής ΝΔ ), αλλά και να έχουν ποσοστό άνω του 5%. Η συσπείρωση γύρω από τους ΑΝΕΛ δεξιών και κεντροδεξιών ψηφοφόρων συνεχώς μεγαλώνει τις τελευταίες ημέρες.

    Είναι βέβαια πρωτιά του Σύριζα με μεγάλη διαφορά ( άρα η ψήφος σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ είναι άχρηστη, χαμένη ψήφος ), είναι σίγουρη η τρίτη θέση της Χ.Α ( την οποία προσπάθησε να εξοντώσει ο κ. Σαμαράς, με φυλακισμένα τα ηγετικά της μέλη και η Χ.Α αυξάνει τα ποσοστά της, ειδικά μετά το μακελειό στο Παρίσι ) ), και μένει να δούμε αν ο λαός επιλέξει αυτοδυναμία του Σύριζα ή συγκυβέρνηση Σύριζα με ΑΝΕΛ ή με Ποτάμι.

    Γι' αυτό η ψήφος στους ΑΝΕΛ αποκτά ξεχωριστή, ιδιαίτερη σημασία, αφού μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη για τη δημιουργία μιας ισχυρής συγκυβέρνησης. Η χώρα δεν χρειάζεται νέες εκλογές. Ο Λαός θα δώσει σταθερή κυβέρνηση, είτε με μεγάλα ποσοστά στον Σύριζα άνω του 40%, είτε συγκυβέρνηση Σύριζα- ΑΝΕΛ, με τους ΑΝΕΛ να φτάνουν ή και να ξεπερνούν το 5%. Η χώρα δεν αντέχει πολλαπλές εκλογές. Η Ευρώπη δείχνει να καταλαβαίνει την αλλαγή στην Ελλάδα. ΟΙ αγορές το ίδιο. Το Χρηματιστήριο ανεβαίνει και σήμερα, αφού πολλοί ξένοι επενδυτές αυξάνουν τα ποσοστά τους. Δεν υπάρχει περίπτωση Grexit. Η Ελλάδα αλλάζει, το σάπιο φεύγει, η Ευρώπη αλλάζει. Ισχυρή ψήφος στους ΑΝΕΛ και στον Σύριζα είναι η διέξοδος στη φορομπηχτική λιτότητα. Και όλοι οι ΈΛληνες, ανεξαρτήτου ιδεολογίας, θα στηρίξουν την προσπάθεια της νέας κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PAIDIA, BOYLEYTES PSHFIZOYME. OI KYRIES THS ND NA PANE SE KANA REALITH SOOY H STA PROINADIKA. ALLA TI THA KANOYN MESA STH BOYLH ; TIPOTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση