GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ αδύνατη: Ποια διάσημη κυρία έχει γίνει ΣΚΙΑ του ΕΑΥΤΟΥ της; [photos]

Μάχη με τα κιλά. Πολλοί είναι οι αστέρες στο Hollywood που... κατά καιρούς έχουν αντιμετωπίσει σοβαρές διατροφικές διαταραχές. ...



Μάχη με τα κιλά. Πολλοί είναι οι αστέρες στο Hollywood που... κατά καιρούς έχουν αντιμετωπίσει σοβαρές διατροφικές διαταραχές. Από την ανορεξία στη βουλιμία και τούμπαλιν... ο αγώνας τους είναι αρκετά δύσκολος.

Ευτυχώς, οι περισσότεροι διάσημοι καταφέρνουν να νικήσουν τους δαίμονές τους και επιστρέφουν σύντομα στον παλιό καλό τους αυτό. Μην ξεχνάμε πως όλα αυτά τα πρόσωπα της showbiz επηρεάζουν έντονα και τη νεολαία. Για αυτόν ακριβώς το λόγο κρίνεται απαραίτητο οι stars να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Μία διάσημη κυρία όμως φαίνεται πως έχει χάσει τη... μπάλα. Η πρόσφατη εμφάνισή της με το γιο της Edward Duke στο Brentwood Farmers' Market μας άφησε άναυδους. Ο λόγος για την Giuliana Rancic, η οποία «κολύμπαγε» κυριολεκτικά μέσα στο μαύρο παντελόνι της.
Η 40χρονη star έχει αδυνατίσει αρκετά και η εικόνα της είναι πολύ ανησυχητική.
Ελπίζουμε να μην τίθεται θέμα υγείας και σύντομα να επανέλθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση