GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: "Μακελειό" στην Λ. Αθηνών μετά από σφοδρή ανατροπή οχήματος

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά επί της Λεωφόρου Αθηνών έξω από το. δημαρχείο Χαϊδαρίου όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο εξε...



Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά επί της Λεωφόρου Αθηνών έξω από το.
δημαρχείο Χαϊδαρίου όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ντελαπάρισε με σφοδρότητα με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό ατόμων στο όχημα. Στο σημείο αυτή τη στιγμή δύο πυροσβεστικά οχήματα και δύο ασθενοφόρα.
μφωνα με τους άντρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας πιθανότατα να έχουμε και νεκρούς από αυτό το τραγικό ατύχημα. Αυτήν την ώρα οι άντρες της πυροσβεστικής σε συνεργασία με τα πληρώματα του ΕΚΑΒ προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τυχόν επιζώντες από το διαλυμένο κυριολεκτικά όχημα που βρίσκεται στο οδόστρωμα ντελαπαρισμένο. Οι πρώτες πληροφορίες σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου κάνουν λόγο για υπερβολική ταχύτητα του οδηγού του οχήματος.
Λόγω του ότι το οδόστρωμα έχει γεμίσει λάδια και πιθανόν καύσιμα αποκλείστηκε για λίγα λεπτά το σημείο ενώ αυτή τη στιγμή μόνο μία λωρίδα κυκλοφορίας είναι ανοιχτή στο ρεύμα προς Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση