GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Την εμφάνιση του στο λιμάνι τη Πάτρας έκανε ο Καραμανλής [photos]

Στις 14:30 το μεσημέρι έδεσε στο λιμάνι της Αχαϊκής πρωτεύουσας το Superfast XII και το πρώτο αυτοκίνητο που βγήκε από το πλοίο...



Στις 14:30 το μεσημέρι έδεσε στο λιμάνι της Αχαϊκής πρωτεύουσας το Superfast XII και το πρώτο αυτοκίνητο που βγήκε από το πλοίο ήταν αυτό του Κώστα Καραμανλή.
Συνοδευόμενος από την σύζυγό του Νατάσα και τα δίδυμα παιδιά του, που με πολύ καλή διάθεση προφανώς επέστρεφαν από τις διακοπές τους. Σύμφωνα με πληροφορίες μαζί με τον Κώστα Καραμανλή, ήταν ο πρώην υπουργός και στενός επί χρόνια φίλος του Γιάννης Βαληνάκης, μαζί με την σύζυγό του, αλλά και ένα ακόμη φιλικό ζευγάρι όπου πέρασαν μαζί τους τις γιορτινές ημέρες και επέστρεψαν στην Αθήνα, μέσω του λιμανιού της Πάτρας.

2 σχόλια

  1. 700 άτομα μάζεψε από όλη την Αν. Μακεδονία και Δυτ. Θράκη ο κ. Σαμαράς. Υποψήφιοι, κομματικά στελέχη,κινητοποίηση, αλλά ελάχιστοι ανταποκρίνονται στα διχαστικά κηρύγματα του κ. Σαμαρά. Προτιμά να μην συνδιαλέγεται, την ώρα που ο τόπος έχει ανάγκη από συναίνεση. Πυροδοτεί καταστάσεις για να ελέγξει το κόμμα. Θέλει να μικρή διαφορά από τον Σύριζα ( και όχι 7-8 μονάδες ) για να μπορεί να κάνει ότι θέλει, τρώγοντας τους εσωκομματικούς του αντιπάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάτρα: Την εμφάνιση του στο λιμάνι τη Πάτρας έκανε ο Καραμανλής [photos]

    ΕΦΑΓΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ..
    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΥΤΣΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση