GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίνει μάχη για την ζωή του μετά από μπουνιά του αδελφού του... [photos]

Μια μπουνιά ήταν αρκετή για να διαλύσει μια οικογένεια...



Μια μπουνιά ήταν αρκετή για να διαλύσει μια οικογένεια...
από την Μελβούρνη της Αυστραλίας. Ήταν ο τσακωμός μεταξύ δυο αδερφών που οδήγησε τον έναν στο νοσοκομείο να χαροπαλεύει και τον άλλον στην φυλακή. Τραγικές φιγούρες στην γιορτή που κατέληξε σε εφιάλτη… οι γονείς τους!

Ο 33χρονος Μπάρι Λιτλ γιόρταζε μαζί με την οικογένεια του, όμως είχε πιει ένα ποτηράκι παραπάνω… Ξαφνικά άρχισε να τσακώνεται με τον 32χρονο αδελφό του, Πάτρικ, όταν του έδωσε μια μπουνιά, με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει στο πεζοδρόμιο και να χτυπήσει σοβαρά το κεφάλι του.
Οι τρομοκρατημένοι γονείς κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο αλλά και την αστυνομία, ενώ ο δράστης έκλαιγε και δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί. Εκείνος οδηγήθηκε στην φυλακή και ο αδελφός του νοσηλεύεται στο «St Vincent», σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την στιγμή που ο 74χρονος πατέρας αγκαλιάζει και πάλι με δάκρυα στα μάτια τον γιο του, αφού πλήρωσε την εγγύηση του η οποία έφτανε τα 2.000 δολάρια.
Ο συνήγορος της οικογένειας τόνισε ότι ο δράστης θέλει να σταθεί στο πλάι του αδελφού του, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη για το κακό που προκάλεσε άθελα του.
«Ο γιος μου δεν είναι τόσο καλά και θα πάω στο νοσοκομείο», ανέφερε στους δημοσιογράφους, ο πατέρας, προσθέτοντας πως οι δύο γιοι του αγαπιούνται πολύ από μικρά παιδιά.

Ο 33χρονος θα ζήσει με μια θεία του στο Blacktown και θα παρουσιάζεται καθημερινά στην αστυνομία. Έχει παραδώσει το διαβατήριό του, ενώ του έχει απαγορευτεί η κατανάλωση αλκοόλ μέχρι και 12 ώρες πριν από την επίσκεψη στον αδερφό του, στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση