GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκινητικές στιγμές μετά την ναυτική τραγωδία: Διασωθέντες αντάμωσαν με τις οικογένειες τους... [photos+video]

Δάκρυα χαράς και ανακούφισης για διασωθέντες και συγγενείς που σήμερα το μεσημέρι αντάμωσαν μετά από τέσσερις ημέρες εφιαλτικής...



Δάκρυα χαράς και ανακούφισης για διασωθέντες και συγγενείς που σήμερα το μεσημέρι αντάμωσαν μετά από τέσσερις ημέρες εφιαλτικής αγωνίας, και ενός πρωτοφανούς θρίλερ που ακολούθησε της ναυτικής τραγωδίας του «Norman Atlantic”, στην Αδριατική.

Είκοσι λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι, στο λιμάνι της Πάτρας, κατέπλευσε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Super Fast 2″, προερχόμενο από το Μπάρι της Ιταλίας, μεταφέροντας 25 Έλληνες διασωθέντες από το φλεγόμενο καράβι. Όλοι τους είναι μέλη του πληρώματος.
Ανάμεσα τους και ο 35χρονος Πατρινός Γιάννης Μπαλαμπάνης, σε του «Norman Atlantic»
Ανακουφισμένος που ξαναείδε την οικογένεια του, δεν μπόρεσε να περιγράψει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, «λυγίζοντας» μπροστά στις κάμερες.

Εμφανώς καταβεβλημένοι μόλις πάτησαν το πόδι τους στην στεριά, «χάθηκαν» στις αγκαλιές των συγγενών τους. Μητέρας, σύζυγοι και παιδιά όλες αυτές τις ημέρες έζησαν τον δικό τους γολγοθά, αγνοώντας την τύχη των δικών τους ανθρώπων…!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση