GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το κορίτσι του Robert Pattinson φωτογραφίζεται topless...

Η FKA Twigs μας δείχνει τα προσόντα της στο εξώφυλλο του 93ου τεύχους του περιοδικού V. Η FKA Twigs δεν έχει και λίγους λόγους να θέλει ...

Η FKA Twigs μας δείχνει τα προσόντα της στο εξώφυλλο του 93ου τεύχους του περιοδικού V.
Η FKA Twigs δεν έχει και λίγους λόγους να θέλει να πετάξει τα ρούχα της. Η ίδια είναι sexy, ενώ το κρεβάτι της και τη ζωή της τa μοιράζεται με ένα από τα πιο καυτά αγόρια του Hollywood. Και λίγα έβγαλες κούκλα μου.
H 26χρονη τραγουδίστρια και κορίτσι του Robert του Pattinson, που μας πήρε το μυαλό χάρη στη μουσική της, την κίνησή της και το στυλ της αποφάσισε να δείξει τη σοκολατένια tiny σιλουέτα της στους αναγνώστες του V Magazine.

Φορώντας ένα σλιπάκι στο χρώμα του δέρματος και κοσμήματα που ταιριάζουν στην exotic περσόνα της η FKA ποζάρει γεμάτη αισθησιασμό κρατώντας το στήθος της.

Στη συνέντευξη ωστόσο που πλαισιώνει τη φωτογράφιση το ταλαντούχο κορίτσι μας μιλάει για τη μουσική της: "Υπάρχουν αρκετοί καλλιτέχνες που πειραματίζονται με την ηλεκτρονική μουσική και φτιάχνουν νέους ήχους. Μπορώ να ηχογραφήσω ήχους στο κινητό μου και να φτιάξω τραγούδια εκτός πόλης".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση