GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Δεν χάρηκε το tablet που έκλεψε μέσα από το ταξί

Απρόσεκτος ήταν ο αλλοδαπός που προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε ένα ταξί στην Πάτρα και άρπαξε από το εσωτερικό του χρήματα και μια ηλεκ...


Απρόσεκτος ήταν ο αλλοδαπός που προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε ένα ταξί στην Πάτρα και άρπαξε από το εσωτερικό του χρήματα και μια ηλεκτρονική συσκευή. Πολύ κοντά υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι οδήγησαν στα ίχνη τους τους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όταν έφυγε τρέχοντας.
Οι μάρτυρες είδαν τον 32χρονο Σύρο να σπάζει το τζάμι του συνοδηγού του ταξί, να αρπάζει με βιαστικές κινήσεις από μέσα περίπου 120 ευρώ και ένα tablet και να το βάζει στα πόδια. Έδωσαν την περιγραφή του στους αστυνομικούς που ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις και δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να τον ακινητοποιήσουν.
Το κλεμμένο tablet βρέθηκε στα χέρια του νεαρού αλλοδαπού που είχε στις τσέπες του και τα χρήματα και όλα μαζί αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του ταξί. Ο 32χρονος παρελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας που τον ανέκριναν και για άλλες κλοπές που τυχόν είχε διαπράξει και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση